Yrityksille

TILAA KOULUTUS!

Tilaa räätälöity koulutus organisaatiosi kehittämistarpeisiin

Turun kesäyliopisto on yhteistyökumppanisi, kun tarvitset korkeatasoista ja asiantuntevaa henkilöstökoulutusta organisaatiollesi. Meiltä saat räätälöidyn koulutuksen nopeasti ja kustannustehokkaasti vastaamaan juuri teidän yrityksenne tai organisaationne koulutustarpeita.

Tilaamalla meiltä tilauskoulutuksen pääset vaikuttamaan koulutuksen tavoitteisiin ja sisältöihin jättäen käytännön toteutuksen meidän huolehdittavaksi. Laajasta koulutusverkostostamme etsimme parhaat asiantuntijat ja pätevimmät kouluttajat organisaationne koulutustarpeisiin. Toiveidenne mukaan järjestämme koulutuksen esimerkiksi asiantuntijaluentona, osallistavana työpajana, joustavana verkkokoulutuksena tai pidempänä täydennyskoulutuksena.Tilauskoulutuksen aihe voi olla tarpeittenne mukaan esimerkiksi työyhteisöjen konfliktitilanteiden ratkaiseminen esimiestyössä, vaikuttavuuden kasvattaminen sosiaaliseen mediassa, kielitaitoa asiakaspalvelutyössä tai vaikkapa henkilöstö syväjännityksistä vapaaksi stressinpurkuliikkeillä!

Työelämän ruotsia –tilauskoulutuksesta Turun Silmäexperteiltä saamaamme palautetta: ”Opimme paljon päivittäin tarvittavaa ammattisanastoa ja juuri meidän työpaikassamme tarvittavia taitoja”, ” Paras kieltenkoulutus, mitä olemme saaneet”, ”Materiaalia olemme voineet hyödyntää myös jälkikäteen”, ”Opettaja on aidosti innostunut ja nähnyt paljon vaivaa, kiinnostunut meidän tarpeistamme”.

Näin tilaat

Räätälöidyn koulutuksen tilaaminen on helppoa. Lähetät vain sähköpostilla toiveesi koulutuksesta koulutussuunnittelija Mikko Suhoselle tai rehtori Tuula Aamuruskolle. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä teille sopiva koulutus!

Mikko Suhonen
koulutussuunnittelija
mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi
044 720 1146
 
Tuula Aamurusko
rehtori
tuula.aamurusko@turunkesayliopisto.fi
040 061 5614
 

Tilauskoulutuksen hyödyt organisaatiollesi

  • Räätälöity koulutus vastaa juuri sinun organisaatiosi tarpeita ja toimintaympäristöä – oppiminen on tehokasta ja mielekästä
  • Voit jättää koulutuksen toteuttamisen alan ammattilaisille - meille koulutuksen suunnittelu ja järjestäminen on intohimo!
  • Yhdessä oppiminen edistää työyhteisön yhteenkuuluvuutta ja hyvinvointia
  • Käytössäsi ovat laajat asiantuntija- ja koulutusverkostomme, sekä opetustilat
  • Koulutuksella voidaan edistää työssäoppimista työhön liittyvillä harjoituksilla sekä kehittämistehtävillä
  • Tilaa koulutus yhdessä yhteistyöorganisaatiosi kanssa, jolloin voitte jakaa koulutuskustannukset

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.