VALMISTAUDU TULEVIIN YO-KOKEISIIN TAI KERTAA PERUSKOULUN JA LUKION OPINTOJA

Abikursseilla treenaat tehokkaasti ylioppilaskirjoituksiin ja hiot vastausrutiinisi kuntoon. Kurssitarjontaamme kuuluu sekä oppiaineiden perusteita kertaavia ja vahvistavia kursseja että opittujen asioiden syventämiseen keskittyviä kursseja. Lukion 1. vuoden kertauskurssit soveltuvat sinulle, joka haluat käydä läpi ensimmäisenä lukiovuonna läpikäydyt asiat ja saada varmempaa pohjaa lukio-opinnoillesi jatkossa. Peruskoulun kertauskursseja suosittelemme lukioon siirtyville kertaukseksi, mutta ryhmät sopivat myös muille koulutaitojen kertaamiseen.

Matematiikan ja fysiikan opettajamme Visa kertoo mm. 5 syytä miksi sinun kannattaa tulla kesäyliopiston abikursseille!

Palautteita aiemmilta kursseilta:
"Kurssilla tiivistettiin hyvin lukiokurssien asiat. Monet epäselväksi jääneet asiat aukesivat."
"Rento tunnelma ja apua sai aina kun tarvitsi."
"Kurssin vetäjä oli kannustava ja ammattitaitoinen. Erinomaista opetusta."
"Hyvää kertausta, ja mikä parasta, myös paljon ihan uutta ja soveltavaa juttua."
"Asioita käytiin hieman eri tavalla ja eri näkökulmista läpi, verrattuna omaan opettajaan, mikä helpotti asioiden muistamista."

Kurssi-ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa kuluitta viimeistään 2 vk ennen kurssin alkua, sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Tutustuthan peruutusehtoihimme tästä.

Kesäkuun 2020 abi- ja lukiolaiskurssit toteutetaan etäopetuksena. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, verkkoyhteyden, kaiuttimet/kuulokkeet ja mikrofonin, sekä mielellään myös webkameran. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeistukset ennen kurssin alkua. Loppukesän kurssien toteuttamismuodot (etä- vai lähiopetus) päivitetään nettisivuillemme heti niiden varmistuttua.

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.