Koulutukset

Yrityksen talouden ja liiketoiminnan tukeminen – Controllerin työotteella lisäarvoa asiakkaalle

Kuvaus

Yritysjohdon paras työkaveri on osaava taloushallinnon ammattilainen, joka kykenee tuottamaan, analysoimaan ja tulkitsemaan talousinformaatiota päätöksen teon taustalle ja tueksi.

Tässä koulutuksessa saat näkökulmia ja osaamista, jolla voit laajentaa taloushallinnon osaamistasi controllerin työnkuvan suuntaan.

Aika04.11.2020

4.11.2020 klo 9-16 (verkkokoulutus)

Paikka

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ennen koulutuksen alkua. Koulutus myös tallennetaan ja tallenne on käytössäsi kahden viikon ajan koulutuksen jälkeen. Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Kysy tarvittaessa lisää: kesayliopisto@turunkesayliopisto.fi, 02 232 3302.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu taloushallinnon ammattilaisille ja erityisesti kirjanpidon ja laskentatoimen asiantuntijoille, jotka hoitavat asiakasyritysten ja oman yrityksensä taloushallintoa osin tai kokonaan.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on, että saat kokonaiskäsityksen controllerin työn moninaisesta luonteesta. Laajennat taloushallinnon osaamistasi controllerin työn suuntaan. Opit miten voit auttaa omaa organisaatiotasi tai yritysasiakasta laajemmin taloudenhallinnassa kuin pelkän kirjanpidollisen informaation tai tilinpäätösinformaation avulla. Saat koulutuksesta käytännöllisiä menetelmiä asiakasyrityksen tai oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen, ohjaamiseen ja seurantaan.

Sisältö

Kirjanpitäjien työ tulee muuttumaan ja painottumaan asiakasyrityksen tai oman organisaation talouden tukemiseen, ohjaamiseen ja neuvomiseen painottuvaksi. Nykyaikainen taloushallinto vastaa yrityksen taloustiedon tuottamisen, analysoinnin ja tulkinnan tarpeisiin, jotta yrityksen johdolla on riittävä ja ajantasainen talousinformaation käytettävissä liiketoimintalähtöiseen toiminnan johtamiseen. Controllerin työn keskeinen sisältö on tuottaa taloudellista tietoa, osallistua budjetointiin, seurata liiketoiminnan kehittymistä ja toimia johdon taloudellisena avustajana ja neuvonantajana.

  • Mitä lisäarvoa ja hyötyjä controller-osaaminen antaa yritykselle tai yritysasiakkaalle?
  • Controllerin työnkuva ja osaaminen
  • Talousinformaation tuottaminen yrityksen taloushallinnon tarpeisiin
  • Talousinformaation analysointi ja tulkinta asiakasyritykselle
  • Liiketoiminnan tukeminen ja ohjaaminen talousinformaation avulla
Kouluttajat

KTM Timo Toivanen, TT Valmennus Oy:n toimitusjohtaja.

Timo Toivanen on talouden oivalluttaja ja yritystalouden moniottelija. Toivasen tavoitteena on tuottaa talouden oivalluksia kuulijoille. Timo haluaa haastaa ihmisiä kehittymään vankemmiksi talouden ja liiketoiminnan osaajiksi. Kouluttajana hänen teesinsä ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta. Timo on kokenut kouluttaja, kokemusta on yli 1000 tapahtuman verran niin räätälöidyissä yritysvalmennuksissa kuin lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden koulutuksissa.

Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja kuulijat huomioiden. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjä, joka tempaa kuulijansa mukaan tarinaan.

Lisätietoja

koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146

Muu informaatio

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Mikkelin kesäyliopiston kanssa.

Hinta

275 €
Maksu sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin ja osallistumistodistuksen.

Ilmoittautumiset21.10.2020 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.