Koulutukset

Verkkokaupan ABC - näin perustat oman verkkokaupan

Kuvaus

Aika04.05. - 18.05.2020

maanantaisin 4.5., 11.5. ja 18.5.2020 klo 17.00-20.15

Paikka

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ennen koulutuksen alkua. Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Kysy tarvittaessa lisää: kesayliopisto@turunkesayliopisto.fi, 02 232 3302.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu aloittelevalle verkkokauppiaalle, niin yksityishenkilölle, yhdistykselle kuin yrittäjälle, harrastus- tai yritystoiminnassa.

Sisältö
Kurssilla käydään läpi keskeisiä asioita ja haasteita, jotka liittyvät verkkokaupan suunnitteluun, perustamiseen ja pyörittämiseen. Kurssin tavoitteena on antaa työkaluja menestyksekkään verkkokaupan pitämiseen vasta-alkajille sekä verkkokauppaa jo hetken aikaa pitäneille.

Idea ja suunnitelma
Ensimmäisellä kerralla paneudumme mm. verkkokaupan kulurakenteeseen, millaisia tuotteita verkkokaupassa kannattaa ja voi myydä, kilpailutilanteen selvittämiseen, idean testaamiseen, liiketoimintasuunnitelmaan ja käytännön työhön verkkokaupan pyörittämisessä.

Tekniikka
Toisella kerralla tutkimme eri verkkokauppa-alustoja, maksuliikennepalveluita, postin tarjoamia palveluita sekä verkkokaupan julkaisemista.

Markkinointi
Kolmannella kerralla keskitymme markkinointiin ja erilaisiin myynninedistämistyökaluihin tutustumiseen.
Kouluttajat

Digitoimistoyrittäjä Oskari Kulmala

Lisätietoja

koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi, p. 02 278 1812
koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146

Hinta140 €
Ilmoittautumiset20.04.2020 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.