Koulutukset

Vatsa- ja suolistovaivojen ravitsemus- ja elintapahoito

Aika15.05.2018

15.5.2018 klo 12-16
PaikkaTurku
Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu terveyden- ja ravitsemishuollon ammattilaisille, jotka työssään kohtaavat henkilöitä, joilla on erityisruokavaliotarpeita vatsa- ja suolistovaivojen takia. Koulutus sopii myös vatsa- ja suolistovaivoista kärsiville, jotka haluavat syventää omaa tietämystään.

Sisältö

Koulutuksessa käydään läpi yleisimmät vatsa- ja suolistovaivat, laadukkaan ravitsemushoidon perusteet sekä käydään läpi muun elintapahoidon tutkimusnäyttö. Muita käsiteltäviä asioita ovat suolistomikrobiston rooli terveydelle sekä ruokavalio ja elintavat, jotka ovat hyväksi suolistolle.

Ravitsemushoidon painotus on aina siinä, mitä saa syödä ja mikä on hyväksi kokonaisvaltaisen ja pitkäaikaisen terveyden kannalta. Tiukkoja rajoitusruokavalioita pyritään välttämään.

Kouluttajat

Laillistettu ravitsemusterapeutti, FODMAP-asiantuntija, TtM Leena Putkonen

Lue lisää kouluttajasta tästä.

Lisätietojakoulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, p. 044 720 1146
Hinta160 €
Ilmoittautumiset01.05.2018 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.