Koulutukset

Unkarin kielen ja kulttuurin alkeet 1

Kuvaus

Aika02.02. - 13.04.2021

tiistaisin klo 17.00-18.30

Huom! Ei opetusta vko 8, 23.2.

Paikka

Kurssi opetetaan etänä verkon välityksellä (reaaliaikaisella ja vuorovaikutteisella Zoom-videoyhteydellä ja Google Classroom -oppimisalustalla).
Saat osallistumislinkin ja muut tarvittavat tiedot sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, verkkoyhteyden, kaiuttimet/kuulokkeet ja mikrofonin, sekä mielellään myös webkameran. Google Classroomin käyttöä varten tarvitset gmail-osoitteen.

Kohderyhmä

Kaikki unkarin kielestä ja unkarilaisesta kulttuurista kiinnostuneet. Kurssi ei vaadi aiempia unkarin kielen opintoja (alkeiskurssi). Kielitaitotaso A1.

Huom! Osallistuja tarvitsee gmail-osoitteen.

Sisältö

Kurssilla opiskellaan syntyperäisen opettajan kanssa unkarin kielen alkeita kuten ääntämistä, kielioppirakenteita sekä arkielämään ja matkailuun liittyvää sanastoa ja ilmaisuja. Erilaisten kielenkäyttötilanteiden kautta harjoitellaan kuullun- ja tekstinymmärtämistä sekä puheen ja tekstin tuottamista. Kurssiin sisältyy myös runsaasti tietoutta Unkarin kulttuurista ja yhteiskunnasta mm. perinteistä, taiteesta, nähtävyyksistä, luonnosta ja keittiöstä.

Kouluttajat

FL Hajnalka Makra

KirjallisuusOpettajan oma materiaali
Lisätietoja

koulutuskoordinaattori Essi Haapaniemi, essi.haapaniemi@turunkesayliopisto.fi tai 044 720 1148
koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi tai 044 720 1142

Hinta95 euroa
Ilmoittautumiset19.01.2021 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.