Koulutukset

Tietokonekurssi ikäihmisille: Viihdettä verkosta (maksuton)

Kuvaus

Verkossa on ajanvietettä jokaiseen makuun musiikista, tv-ohjelmiin ja uutisiin. Ryhmässä saat opettajalta ja toisilta kurssilaisilta vinkkejä siitä, mitä mukavaa tekemistä verkosta löytyy. Tutustutaan yhdessä kurssilaisten valitsemiin viihteellisiin palveluihin ja sivustoihin sekä pidetään yhdessä hauskaa.

Kurssilla käytetään ryhmäläisten omia Windows 10 -käyttöjärjestelmällä varustettuja läppäritietokoneita. Ota oma kone mukaan!

 

Aika17.09. - 01.10.2020

Torstaina klo 17.00-18.45.

Paikka

Turun kauppakorkeakoulun luentosali 01, os. Rehtorinpellonkatu 3
Kartta: https://helppopas.fi/map/turun-kauppakorkeakoulu

Kohderyhmä

60+ -vuotiaat, jotka ovat käyttäneet jo jonkin verran Windows 10 –käyttöjärjestelmän tietokoneita. Jos olet epävarma taidoistasi, voit soittaa kurssin koordinaattorille p. 044 720 1149.

Sisältö

Turun kesäyliopiston ikäihmisten digikursseilla pääset kysymään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä tietotekniikasta sekä saat vinkkejä laitteiden käyttöön opettajalta sekä toisilta ryhmäläisiltä. Opettaja johdattelee kurssin aiheeseen, mutta käsiteltävät asiat sovitaan tarkemmin kurssilaisten omien mielenkiintojen ja tarpeiden mukaan ensimmäisellä kurssikerralla.

Kurssilla opiskelijoiden tukena toimivat vapaaehtoiset vertaisohjaajat.

Kouluttajat

Laura Järvenpää

LisätietojaKurssi järjestetään osana Opetushallituksen rahoittamaa valtakunnallista GERONET -ikääntyvien digiosaamisen kehittämishanketta 2019-2021.

hankekoordinaattori Toni Koskinen, toni.koskinen@turunkesayliopisto.fi tai 044 720 1149

koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi tai 02 278 1812
Muu informaatio

Jos syksyllä ei ole mahdollista järjestää lähiopetusta koronavirustilanteen vuoksi ikäihmisille, niin silloin kurssi pidetään aikataulun mukaisesti verkossa Zoom-alustalla. Osallistujille kerrotaan verkkoon siirtymisestä välittömästi sähköpostilla ja lähetetään yksityiskohtaiset ohjeet verkko-opetukseen liittymiseksi.

HintaKoulutus on maksuton. HUOM: Kurssille osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen.
Kurssit ovat pienryhmiä, joiden osallistujamaksimi on 8 osallistujaa.
Ilmoittautumiset17.09.2020 mennessä

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.