Koulutukset

Thaimaalaisen ruoan valmistuskurssi

Kuvaus

Aika03.02. - 17.02.2020

maanantaisin 3.2., 10.2. ja 17.2. klo 17.00-19.30

PaikkaTurun AKK Kärsämäentie 11, opetuskeittiö
Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille thaimaalaisesta ruoasta ja ruokakulttuurista kiinnostuneille.

Sisältö

Kurssilla tutustutaan erilaisiin thaimaalaisiin raaka-aineisiin ja ruoanvalmistuksen tapoihin sekä valmistetaan maistuvaa ruokaa yhdessä. Thaimaalaisen opettajan kanssa opit myös thaimaalaiseen ruokaan ja syömiseen liittyvää kulttuuria. Opetuskielenä on suomi.

Menu: 
- Kanaa vihreässä curryssa
- Katkarapupihvit makean chilikastikkeen kanssa
- Kalaa panang curryssa
- vokkivihanneksia
- Galangalilla maustettu kookos-kanakeitto
- Kanaa paistettujen cashewpähkinöiden kanssa

Kouluttajat

KM Ingporn Chitthum

Palautetta Ingpornin aiemmilta kursseilta:

"Kouluttaja on erittäin rauhallinen ja mukava. Kaikki ohjeet ovat selkeitä. Ihan mahtava kurssi!"
"Kouluttaja natiivi- tiesi ja osasi asian."
"Hyvä opettaja ja laadukkaat ruoka-aineet."
"Hyvän henki, siisti keittiö!"

Lisätietoja

koulutuskoordinaattori Essi Haapaniemi, essi.haapaniemi@turunkesayliopisto.fi tai 044 7201148
koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi tai 02 278 1812

Hinta95 euroa (sisältää raaka-aineet)
Ilmoittautumiset03.02.2020 mennessä

Huom!
Kurssi on täynnä, mutta voit yhä ilmoittautua varasijalle.

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.