Koulutukset

Tekoälyilta - mitä jokaisen tulisi tietää tekoälystä?

Aika03.10.2019

3.10.2019 klo 18.00-19.30
PaikkaTurun yliopisto
Sisältö

Tekoälystä puhutaan nyt kaikkialla. Itseohjautuvat autot, asiakaspalvelubotit, kasvojentunnistus ja sisältöjen suosittelu verkkopalveluissa ovat muutamia esimerkkejä tekoälyn käytännön sovellutuksista. Tekoälyyn ja koneoppimiseen liittyy pelkoja, mutta myös turhaa hypeä.

Miten ihminen ja kone toimivat yhdessä? Millaisia ongelmia niiden avulla voi lähteä ratkomaan? Mitä tekoäly on tänään ja mitä se on tulevaisuudessa? Kouluttajamme Antti Merilehto johdattaa meidät tekoälyn maailmaan konkreettisin esimerkein ja tarinoin. Havainnollistavia case-esimerkkejä löytyy niin julkishallinnosta kuin pienistä ja isoista yrityksistä.

Kouluttajat

Tekoälyasiantuntija, tietokirjailija Antti Merilehto

Antti on työskennellyt teknologian ja liiketoiminnan keskiössä. Googlella hän vastasi mm. suomalaisten digitoimistojen koulutuksesta. Hän vei läpi brändiuudistuksen vastatessaan ohjelmistoyrityksen myynnistä ja markkinoinnista. Viimeiset vuodet hän on toiminut markkinointiteknologiayritys Finchin Suomen maajohtajana. Antti on innostava ja selkeäsanainen puhuja. Hänet on valittu tapahtumatuottajien toimesta Evento Awards Vuoden puhujaksi 2018.

Lisätietojakoulutussihteeri Helena Risku, helena.risku@turunkesayliopisto.fi tai 02 278 1811
Hinta

40 €

Ilmoittautumiset03.10.2019 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.