Koulutukset

Superhyvää suolistolle, keholle ja mielelle

Aika27.03. - 28.03.2020

27.-28.3.2020 pe klo 17-20 ja la klo 10-15

PaikkaTurku
Sisältö

Superhyvää suolistolle ja mielelle – uutta tietoa suolisto-aivot-akselista
Pe 27.3. klo 17-20

  • Suoliston, suolistomikrobiston ja aivojen yhteispeli (teoriaa)
  • Näin pidät suoliston kunnossa. Prebioottisen ja probioottisen ruokavalion perusteet. (käytännön neuvot)
  • Miten hoitaa herkkää vatsaa? FODMAP-ruokavalio tutuksi.

Arjen ekotekoja – ekologiset ja eettiset ruokavalinnat
La 28.3. klo 10-12

  • Kasvisruokavalion ravitsemuksen perusteet. Huolehdi riittävästä ravintoaineiden saannista.
  • Uudet kasviproteiinit ja kasvimaidot tutuksi.
  • Eettiset valinnat sekaruokavaliossa ja erilaisissa kasvisruokavalioissa.

lounastauko klo 12-13

Terveyttä kehon kokoon katsomatta – tietoisen syömisen taidot ja asiaa
kehopositiivisuudesta
La 28.3. klo 13-15

  • Miten tehdä terveystekoja kokoon katsomatta.
  • Miksi kehopositiivisuus on puuttuva linkki pysyvien elämäntapamuutosten polulla.
  • Kuinka tietoinen syöminen voi auttaa löytämään itselle sopivat syömisen taidot.
  • Tietoisen syömisen käytännön harjoitukset.
Kouluttajat

Laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM Leena Putkonen


Lisätietoja

koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146

Hinta

95 €

Ilmoittautumiset13.03.2020 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.