Koulutukset

Superhyvää suolistolle, keholle ja mielelle

Aika25.09. - 26.09.2020

25.-26.9.2020 pe klo 17-20 ja la klo 10-15

Paikka

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä (Zoom). Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ennen koulutuksen alkua. Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Koulutus myös tallennetaan ja tallenne on käytössäsi kahden viikon ajan koulutuksen jälkeen. Kysy tarvittaessa lisää: kesayliopisto@turunkesayliopisto.fi, 02 232 3302.

Sisältö

Superhyvää suolistolle ja mielelle – uutta tietoa suolisto-aivot-akselista
Pe 25.9. klo 17-20

  • Suoliston, suolistomikrobiston ja aivojen yhteispeli (teoriaa)
  • Näin pidät suoliston kunnossa. Prebioottisen ja probioottisen ruokavalion perusteet. (käytännön neuvot)
  • Miten hoitaa herkkää vatsaa? FODMAP-ruokavalio tutuksi.

Arjen ekotekoja – ekologiset ja eettiset ruokavalinnat
La 26.9. klo 10-12

  • Kasvisruokavalion ravitsemuksen perusteet. Huolehdi riittävästä ravintoaineiden saannista.
  • Uudet kasviproteiinit ja kasvimaidot tutuksi.
  • Eettiset valinnat sekaruokavaliossa ja erilaisissa kasvisruokavalioissa.

lounastauko klo 12-13

Terveyttä kehon kokoon katsomatta – tietoisen syömisen taidot ja asiaa
kehopositiivisuudesta
La 26.9. klo 13-15

  • Miten tehdä terveystekoja kokoon katsomatta.
  • Miksi kehopositiivisuus on puuttuva linkki pysyvien elämäntapamuutosten polulla.
  • Kuinka tietoinen syöminen voi auttaa löytämään itselle sopivat syömisen taidot.
  • Tietoisen syömisen käytännön harjoitukset.
Kouluttajat

Laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM Leena Putkonen


Lisätietoja

koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146

Hinta

95 €

Ilmoittautumiset24.09.2020 mennessä

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.