Koulutukset

Sosiaalisen median markkinoinnin perusteet - Facebook, Instagram, YouTube

Kuvaus

Aika23.10. - 01.11.2018

ti 23.10., to 25.10., ti 30.10. ja to 1.11.2018 klo 17-19

PaikkaTurku
KohderyhmäKurssi soveltuu kaikille somemarkkinoinnista kiinnostuneille. Se on erityisesti suunnattu markkinoinnin parissa työskenteleville, jotka haluavat oppia sosiaalisen median avaamista markkinoinnillisista mahdollisuuksista. Aiempi tuntemus sosiaalisesta mediasta, esimerkiksi eri kanavista, ei ole välttämätöntä, mutta henkilökohtainen kokemus sosiaalisen median käyttämisestä edesauttaa kurssilla käsiteltävien asioiden sisäistämistä.
Sisältö

Kurssilla käydään läpi eri sosiaalisten medioiden merkitystä markkinoinnin näkökulmasta. Pääkanavina käydään läpi Facebook, Instagram sekä YouTube. Kanavia tarkastellaan sekä orgaanisen läsnäolon että maksetun mainonnan näkökulmista. Asioita käsitellään myös käytännön esimerkkien kautta, joiden tarkoituksena on ohjeistaa markkinoijaa kanavakohtaisen parhaan markkinointituloksen saamiseen.

Kurssista sanottua:

  • "Kurssi oli selkeästi ja mielenkiintoisesti toteutettu. Opettaja erittäin selkeäsanainen ja hyvä. Hän tietää mistä puhuu, osaa selittää asian ymmärrettävästi. Itse en tiennyt näistä asioista oikeastaan mitään ja pysyin mukana."
  • "Selkeä tyyli opettaa, taito kuunnella opiskelijoita ja vastata asiantuntevasti kysymyksiin. Opettaja oli aito asiantuntija ko. aiheesta."
  • "Kurssi sopii erittäin hyvin henkilölle, joka tekee mainontaa ko. medioissa. Kurssilla oli käytännönläheinen ote. Materiaali oli hyvin selkeää ja hyödyllistä."
Kouluttajat

Digital Planner, FM Ilkka Kaate

Lisätietojakoulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146.
Hinta160 €
Ilmoittautumiset09.10.2018 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.