Koulutukset

Social Selling - sosiaalinen myynti haltuun

Aika04.10.2018

4.10.2018 klo 12-16
PaikkaTurku
Kohderyhmä

Koulutus sopii myynti- ja markkinointialalla toimiville, yrittäjille ja kaikille digitaalisesta myynnistä ja markkinoinnista kiinnostuneille.

Sisältö

Social Selling eli sosiaalinen myynti on yksi viime vuosien kuumimpia puheenaiheita myynti- ja markkinointialalla. Sosiaalinen myynti ei ole somessa roikkumista, vaan aktiivista suhteen ja luottamuksen rakentamista asiakkaaseen digitaalisten kanavien kautta. Huippuasiantuntija Sani Leino opastaa sinua käytännönläheisesti miten parannat myynti- ja markkinointituloksiasi sosiaalisen myynnin keinoin.

Koulutuksen aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Mistä sosiaalisessa myynnissä on oikein kysymys?
  • Sosiaalisen myynnin askelmerkit – miten lähteä liikkeelle?
  • Miten sosiaalinen myyntiprosessi etenee?
  • Sosiaalisen myynnin parhaat käytännöt
  • Miten onnistumista voi mitata?
  • Sosiaalisen myynnin trendit 2018
Kouluttajat

Sosiaalisen myynnin valmentaja Sani Leino

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan huippuasiantuntija, joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntivalmennuksista ja myynnin motivaatiopuheista.

Sanilla on yli 10 vuoden kokemus tuloksellisesta ja palkitusta myyntityöstä B2B ja B2C myynnin parissa erityisesti ICT-, Telecom- ja Retail -puolilla. Viimeisten kymmenen vuoden aikana Sani on työskennellyt mm. Toyotalla, Gigantissa, DNA:lla, myyntiyhtiö Rainmakerilla erilaisissa myynnin tehtävissä. Viimeisimpänä Sani työskenteli teknologiahtiö ThingLinkin Europan myyntijohtajana, vastaten yritysmyynnin lisäksi kansainvälisen partneriohjelman kehityksestä ja jälleenmyyntiverkoston rakentamisesta. Marraskuusta 2017 Sani on toiminut perustamansa SALES Consulting -yhtiön toimitusjohtana ja myyntivalmentajana auttaen yritysten myyntiprosessien modernisoinnissa.

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling -vaikuttajan joukkoon maailmassa, jonka lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin.

Hinta130 €
Ilmoittautumiset20.09.2018 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.