Koulutukset

Ravitsemus ja ruokavaliot

Aika04.03. - 22.04.2021

Luennot: to 4.3.2021 klo 17-20.15
Ryhmätyöskentely: to 25.3.2021 klo 17-20.15 ja to 22.4.2021 klo 17-20.15

Luennot  pidetään tilanteen salliessa lähiopetuksena, mutta ne välitetään myös verkon kautta etäopiskelijoille. Luennot myös tallennetaan. Opintojakson voi suorittaa halutessaan siis täysin etäopiskellen.

PaikkaTurku
Kohderyhmä

Kurssi sopii esim. opettajille, sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle, liikunnan ja urheilun parissa toimiville, ruokapalvelualalla ja elintarviketeollisuudessa toimiville sekä kaikille ravitsemuksesta, terveydestä ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille.

TavoiteOpintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää erityisruokavalioiden merkityksen terveyden ylläpitämisessä ja kansansairauksien hoidossa.
Opintopisteet4 op
Sisältö

Opintojaksolla käydään läpi yleisimmät ruokavaliot kuten sydänystävällinen ruokavalio, kohonneen verenpaineen ruokavaliohoito, diabeetikon ja gluteeniton ruokavalio, sekä kasvisruokavalion koostaminen.

Kouluttajat

FM, laillistettu ravitsemusterapeutti Katja Mäkelä

Suoritustapa

Luennot 4 t, pienryhmätyöskentelyä 8 t ja oppimistehtävät.
Tällä opintojaksolla käytetään kesäyliopiston Moodlea.

Kirjallisuus

Opetuksessa annettava materiaali.

EmoyliopistoItä-Suomen yliopisto
Muu informaatio

Opintojakso on osa Ravitsemustieteen perusopintoja (25 op).

Hinta

100 €
Opintomaksu koostuu kahdesta osasta:

  • Turun kesäyliopiston opintomaksu 60 € (maksetaan laskulla Turun kesäyliopistoon)
  • Itä-Suomen avoimen yliopiston opintomaksu 40 € (maksetaan verkkomaksulla ILPA-järjestelmässä. Ohjeet lähetetään kurssivahvistuksen yhteydessä).
Ilmoittautumiset18.02.2021 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.