Koulutukset

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja psykoterapeuttiset valmiudet - erilliset työnohjauspäivät

Aika02.06.2020

Turun kesäyliopistossa järjestettävät työnohjauspäivät:
29.11.2019, 25.2.2020, 17.3.2020, 17.4.2020 ja 2.6.2020 klo 9-16

Tampereen kesäyliopiston järjestämistä työnohjauspäivistä löydät lisätietoa täältä.

Paikka

Turun kesäyliopisto, Sirkkalankatu 4

Sisältö

Siria ja kesäyliopistot haluavat kehittää koulutuksiaan jatkuvasti ja vastata ketterästi niihin haasteisiin, joita lyhytterapeutit työssään kohtaavat. Siten lyhytterapeuttikoulutusta on päätetty laajentaa 50 opintopisteeseen lisäämällä työnohjausta ja asiakastyön tunteja.

Lyhytterapeuttikoulutuksen opintopisteiden laajenemisen vuoksi olemme nyt murroskohdassa, jossa meillä on meneillään kahdenlaajuisia ohjelmia. Haluamme tarjota kaikille opiskelijoille mahdollisuuden päivittää koulutuksensa 50 opintopisteeseen. Teemme sen tarjoamalla erillisiä eri kaupungeissa toteutettavia työnohjaus-/workshop-päiviä, joissa vetäjänä on ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja työnohjaaja. Jokaiseen päivään opiskelija tuo vähintään 10h dokumentoitua asiakastyöskentelyään ja valmistautuu omalta osaltaan pohtimaan omaa ammatillista työskentelyään kehittävässä hengessä. Päiviin voidaan soveltuvin osin ottaa myös jokin koulutuksellinen erityisteema opiskelijoiden toiveiden mukaisesti. Kustakin päivästä (8h lähiopetusta/työnohjausta, 10h ennakkoon tehtyä asiakastyötä, 9h valmistautumista) saa todistuksen 1 op:n lisäsuorituksesta, joiden avulla aiempi koulutus täydentyy. Halutessaan opiskelija voi kerryttää opintopisteitä jopa 60 opintopisteeseen asti (jotkut jo valmistuneet ovat toivoneet tätä mahdollisuutta). Kesäyliopisto kirjoittaa jokaiselle osallistujalle todistuksen, kun opiskelija on toimittanut hyväksytyn dokumentaation asiakastunneistaan ja osallistunut työnohjauspäivään tarkoituksenmukaisesti.

Työnohjauspäivät järjestetään Turun kesäyliopiston tiloissa. Tällä hetkellä asiasta on sovittu sekä Turun että Tampereen kesäyliopiston kanssa. Kuka tahansa minkä tahansa kesäyliopiston ryhmästä saa ilmoittautua mihin tahansa ryhmään. Yhteen päivään mahtuu 12 opiskelijaa. Päiviä voidaan tarpeen mukaan lisätä, mikäli halukkaita on enemmän kuin tarjolla olevia päiviä. Hinta opiskelijalle on 186 €/koko päivä. Päiviin ilmoittaudutaan sitovasti suoraan kyseisen kesäyliopiston kautta.

Tässä on mainio mahdollisuus myös verkostoitua edelleen kollegoiden kanssa ja tulla päivittämään omaa osaamistaan, jos omasta valmistumisesta on jo kulunut aikaa. Kaikille lyhytterapeuteille suositellaan joka tapauksessa jatkuvaa työnohjausta, joten tämä on edullinen tapa hankkia sitä myös valmistumisen jälkeen.

Työnohjauspäivät (ilmoittaudu linkkien kautta sinulle sopivaan työnohjauspäivään):

Lisätietoja

Sisältöasiat:
pääkouluttajat Anita Hedman: anihedman@gmail.com, puh. 050 3074006 ja Sirkku Ruutu, sirkku.ruutu@siria.fi

Turun kesäyliopisto:
koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146
koulutussihteeri Helena Risku, helena.risku@turunkesayliopisto.fi, puh. (02) 278 1811, 044 720 1143

Hinta

Työnohjauspäivän hinta 186 €
Työnohjauspäivä voidaan järjestää, jos päivään ilmoittautuu riittävästi osallistujia.

Peruutusehdot

Huom. Mikäli koulutukseen osallistumista ei peruta kuukautta ennen kyseistä työnohjauspäivää, osallistujalta laskutetaan ja peritään koko kurssimaksu. Peruutukset tehtävä kirjallisesti osoitteeseen: kesayliopisto@turunkesayliopisto.fi.

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.