Koulutukset

Puolan kielen alkeet verkossa: Dzień dobry!

Kuvaus

Kiinnostaako puolan kielen ja kulttuurin opiskelu syntyperäisen opettajan opastuksella - paikasta riippumatta silloin kuin sinulle parhaiten sopii?

Verkko-opiskelu on joustava tapa opiskella. Suurin osa opiskelusta on itsenäistä työskentelyä tietokoneen ja oppimateriaalin ääressä. Opettaja laatii verkkotehtäviä ja ohjaa työskentelyä. Saat runsaasti henkilökohtaista palautetta opiskelun aikana.

 

Aika21.09. - 06.12.2020
Paikka

Verkkokurssi Moodlessa.
Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeistukset viimeistään koulutuksen aloituspäivänä. 

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille puolan kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille, ei edellytä aikaisempia puolan opintoja. Kielitaitotaso A1.

Sisältö

Kurssi koostuu kymmenestä viikoittaisesta aiheesta. Jokaisen aiheen yhteydessä on video-ohje, jolla kerrotaan tunnin sisällöstä, tehtävistä ja suorituksista. Kurssilla käytetään monipuolisia verkko-materiaaleja, joiden avulla harjoitellaan lukemista, kirjoittamista, kielioppia ja ääntämistä. Kurssiin sisältyy myös runsaasti tietoutta Puolan kulttuurista, mm. puolalaisista perinteistä, taiteesta, nähtävyyksistä, luonnosta ja keittiöstä.

Kurssin sisältöön liittyvät seuraavat aiheet kuten tervehtiminen ja esittäytyminen, teititteleminen, kuulumisten kysyminen, itseestään ja perheestä kertominen, sääilmaisuja, lukusanojen käyttö, maat ja kansallisuudet, harrastukset, ajanvietto, puolalaiseen ruokaan ja perinteisiin liittyvää tietoa ja sanastoa.

Kielen rakenteet: aakkoset ja ääntäminen, verbien taivutus preesens- aikamuodossa, substantiivien suku (genus), adjektiivit, nominien taivutus (nominatiivi, akkusatiivi ja instrumentaali);

KouluttajatKatarzyna Wojciechowicz & Anna Mrowicka
Suoritustapa

Opiskelu tapahtuu kokonaan itsenäisesti Moodle -verkko-oppimisympäristössä (ei lähiopetusta).

KirjallisuusKaikki materiaalit linkkeineen ja liitteineen löytyvät Moodlesta.
Lisätietoja

koulutuskoordinaattori Essi Haapaniemi, essi.haapaniemi@turunkesayliopisto.fi tai 044 7201148
koulutussihteeri Helena Risku, helena.risku@turunkesayliopisto.fi tai 02-278 1811

Muu informaatio10 viikkoa
Hinta130 euroa
Ilmoittautumiset20.09.2020 mennessä

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.