Koulutukset

Portugalin alkeet 2 - Mais português!

Kuvaus

Aika30.07. - 01.09.2020

Kurssi koostuu videopuhelun kautta toteutettavasta liveopetuksesta tiistaisin ja torstaisin klo 17.00-18.45 sekä opettajan kullakin opetuskerralla antamasta n. 30 min opetusvideosta, joka opiskelijan tulee itsenäisesti katsoa ennen seuraavaa oppituntia.

Paikka

Kurssi opetetaan etänä verkon välityksellä (reaaliaikaisella Zoom-videoyhteydellä, opetusvideoilla ja Moodle-oppimisalustalla).

Saat osallistumislinkin ja muut tarvittavat tiedot sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, verkkoyhteyden, kaiuttimet/kuulokkeet ja mikrofonin, sekä mielellään myös webkameran.

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille portugalin kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille, jotka ovat käyneet portugalin alkeiskurssin (noin 30 t) tai muuten osaavat vastaavat tiedot. Kielitaitotaso A1

Opintopisteet2 op
Sisältö

Tällä verkkokurssilla jatketaan portugalin kielen perusteiden opiskelua ja kohennetaan suullista osaamista pariharjoitusten avulla. Lisäksi laajennetaan sanavarastoa ja opitaan uutta kielioppia (esim. epäsäännöllisten verbien taivutusta). Samalla opitaan lisää portugalinkielisen maailman kulttuurista.

KouluttajatFM Maria Kontu
KirjallisuusTommi Ingalsuo: Tudo bem? 1, kpl 6-9
EmoyliopistoTurun yliopisto
Lisätietoja

koulutuskoordinaattori Essi Haapaniemi, essi.haapaniemi@turunkesayliopisto.fi tai 044 720 1148
koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi tai 044 720 1142

Muu informaatio30 oppituntia
Hinta

Normaalihinta 130 €
Opiskelijahinta 65 €

Olet oikeutettu opiskelijahintaan, jos opiskelet päätoimisesti yliopistossa, korkeakoulussa, ammattikorkeakoulussa, ammatillisessa oppilaitoksessa, lukiossa tai peruskoulussa.

Ilmoittautumiset16.07.2020 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.