Koulutukset

Naistenpäivän etkot -ilta

Aika05.03.2020

5.3.2020 klo 17.30-n. 20.00
Paikka

Ravintola Aitiopaikka auditorio (virastotalo), Itsenäisyydenaukio 2, Turku.
Katso tilan 360°-kuva tästä.

Sisältö

Tule viettämään jo perinteeksi muodostunutta naistenpäiväniltaa kanssamme! Varsinainen naistenpäivä on su 8.3., mutta järjestämme naistenpäivän etkot -illan torstaina 5.3. Illan ohjelmassa on varattu aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle.

Ohjelma:
klo 17.30-18.00
Tarjolla lasi kuohuviiniä ja pientä purtavaa

klo 18.00-
Naisen kehosuhde – mielelläni kehossani
Rauhallinen suhde itseen ja omaan kehoon on hyvinvoinnin perusta. Miksi itsensä hyväksyminen sitten on niin vaikeaa, etenkin naisille?

Minna käy esityksessään läpi elämänvaiheita, joissa kehosuhde on altis haavoittumaan, ja pohtii mm. sosiaalisten suhteiden, median ja seksuaalisuuden merkitystä kehonkuvaan. Kykyä työstää kehoon liittyviä uskomuksia ja säädellä kehoon liittyviä tunteita voi onneksi kehittää kautta elämän.

Psykologi, psykoterapeutti Minna Martin
Minnalla on laajasti kokemusta psykofyysisestä työstä sekä yksilöpotilaiden että terapia- ja koulutusryhmien parissa. Psykoterapian ja työnohjauksen ja lisäksi hän tekee koulutustyötä ympäri Suomen ja kirjoittaa ammatillista kirjallisuutta. Martinilta on aiemmin ilmestynyt teokset Mieli meissä (yhdessä Matti Keinäsen kanssa, 2019), Saa jännittää (2017), Hengitys virtaa (2016).tauko klo 19.00-19.15

Voiko sijoittamalla parantaa maailmaa? – Opi sijoittamaan vastuullisesti
Eettisyys, ympäristöasiat ja kestävä kehitys ovat nousevia trendejä myös sijoittamisessa. Mitä vastuullinen sijoittaminen tarkoittaa? Sopiiko sijoittaminen kaikille? Miten ja millä summalla pääsen alkuun? Julia Thurén puhuu sijoittamisesta kansantajuisesti ja konkreettisesti.

Toimittaja ja VTM Julia Thurén on tehnyt Ylelle Melkein kaikki rahasta -podcastia ja kirjoittaa muun muassa talousaiheista Juliaihminen-blogissaan. Hänet valittiin Vuoden sijoittajaksi 2019.Ilta päättyy n. klo 20

Lisätietoja

koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1142
koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146

Hinta

40 €
Hintaan sisältyy lasi kuohuviiniä ja pientä naposteltavaa, joten ilmoitathan Lisätietoja-kohdassa mahdollisen erityisruokavaliosi.

Ilmoittautumiset24.02.2020 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.