Koulutukset

Naistenpäivän etkot -ilta

Aika07.03.2019

7.3.2019 klo 17.30-n. 20.00
Paikka

Ravintola Aitiopaikka auditorio (virastotalo), Itsenäisyydenaukio 2, Turku.
Katso tilan 360°-kuva tästä.

Sisältö

Tule viettämään jo perinteeksi muodostunutta naistenpäiväniltaa kanssamme! Tällä kertaa otamme varaslähdön ja järjestämme naistenpäivän etkot -illan torstaina 7.3. Illan ohjelmassa on varattu aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle.

Ohjelma:

klo 17.30-18.00
Tarjolla lasi kuohuviiniä ja pientä purtavaa

Rakasta kritiikkiä
Elämässä ei voi välttyä kritiikiltä. Saamme - ja annamme - kritiikkiä kaikissa vuorovaikutussuhteissamme, niin työssä kuin henkilökohtaisessa elämässämme, arjessa ja jopa harrastuksissa. Kritiikki voi olla suoraa tai epäsuoraa, rakentavaa tai murskaavaa ja kaikkea siltä väliltä. Moni meistä on saattanut pohtia, miten suojautua kritiikiltä, miten selvitä kritiikistä, miten käsitellä sitä, mutta Anna Sorainen kehottaa rakastamaan kritiikkiä. Miksi kritiikkiä pitäisi rakastaa?

Toimitusjohtaja, Ground Communications Anna Sorainen
Anna Sorainen on viestinnän ja liikkeenjohdon strateginen neuvonantaja, hallitustyöläinen ja puhuja. Hänellä on 25 vuoden kokemus mediasta ja viestinnästä. Ura alkoi Yleisradion TV1:n toimituksista uutis-, ajankohtais- ja urheilutoimittajana, ja vuodesta 2005 lähtien hän on vetänyt omaa viestintätoimistoaan Ground Communicationsia. Matkan varrelle mahtuvat myös muun muassa McLaren Racing -pesti Kimi Räikkösen mediavastaavana, Olympiakomitean viestintäpäällikön tehtävät ja Publicis Helsinki -mainostoimiston viestintäjohtajuus.tauko klo 18.45-19.00

Rakastamisen taito

Tunnista tarpeesi, paljasta pelkosi, opettele rakastamaan! Sukupuolesta, iästä tai suhteen järjestysluvusta riippumatta rakkaus on taidon ja tahdon asia. Rakastamisen taito on kykyä nähdä ne tavat ja ajatuskuviot, joita itse saattaa huomaamattaan kasata omien rakkauksien esteeksi. Marianna Stolbowin puheenvuoro antaa ajateltavaa ja käytännön neuvoja kaikkiin elämänvaiheisiin, niin yksineläville kuin pariskunnille.

Parisuhdekouluttaja, tietokirjailija Marianna Stolbow
Marianna on tehnyt eroauttamistyötä yli kymmenen vuoden ajan. Hän mm. kouluttaa maamme kaikki eroseminaarien ohjaajat niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille, seurakuntiin ja järjestöihin. Hän tullut tunnetuksi myös yhtenä Ensitreffit alttarilla TV-sarjan asiantuntijoista.


Kuva: Laura Reunanen

Ilta päättyy n. klo 20

Lisätietoja

koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1142
koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146

Hinta

40 €
Hintaan sisältyy lasi kuohuviiniä ja pientä naposteltavaa, joten ilmoitathan Lisätietoja-kohdassa mahdollisen erityisruokavaliosi.

Ilmoittautumiset25.02.2019 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.