Koulutukset

Muutoskykyisyys eli resilienssi mielen voimavarana

Aika26.05.2020

26.5.2020 klo 17-20

PaikkaTurku
Sisältö

Elämä ei aina mene niin kuin sitä itse suunnittelee. Muutokset ja yllättävät tilanteet koettelevat ihmismieltä ja haastavat tapaamme katsoa kohti tulevaa. Mistä muutoskykyisyys, eli resilienssi, kumpuaa? Kuinka kasvattaa muutoskykyisyyttä tiukkojen paikkojen varalle?

Resilienssi on ennen kaikkea voimavara, jota kannattaa kehittää pitkin matkaa. Kuinka tunnistaa näitä voimavaroja ja itsensä johtamisen taitoja? Miten säilyttää oma toimijuus ja suhtautua tulevaisuuteen toiveikkaasti vastoinkäymistenkin keskellä, pitäen omista unelmista kiinni?

Ulrika yhdistää luennossaan tarinoita, tiedettä ja käytännön kokemuksia helposti omaksuttavassa muodossa. Hän keskittyy erityisesti yksilön näkökulmaan pyrkien haastamaan kuulijoita tarkastelemaan omia ajatuksiaan sekä löytämään uusia tapoja toteuttaa haluamiaan muutoksia omassa elämässään.

Kouluttajat

Ulrika Björkstam on ratkaisukeskeinen valmentaja, Suomen ensimmäinen CReC-sertifioitu resilienssivalmentaja, kirjailija, pidetty luennoitsija ja keynote-puhuja, jonka työn keskiössä ovat itsen johtamisen taidot, parempi työelämä sekä resilienssi eli muutoskykyisyys. www.goodco.fi

Hinta

40 €

Ilmoittautumiset12.05.2020 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.