Koulutukset

Mindfulness työssä - mitä tieteelliset tutkimukset kertovat mindfulnessin hyödyistä

KuvausMindfulness eli tietoinen läsnäolo miellettiin pitkään ennen kaikkea yksilön rentoutus- ja stressinhallintamenetelmäksi. Vuosien mittaan mindfulness on yhä enemmän laajentunut myös työelämään, johtamiseen sekä tuottavuuden ja työhyvinvoinnin edistämisen tueksi. Tietopainotteisessa työssä on tyypillistä, että tehtävästä siirrytään toiseen lyhyin väliajoin ja esimerkiksi sähköpostia katsotaan 50 - 100 kertaa päivässä. Tutkimusten mukaan tällä on merkittävä vaikutus suorituskykyymme ja työn tuottavuuteen.
Aika07.09.2019

Lauantaina klo 10.30-13.00
PaikkaTurku
KohderyhmäKoulutus sopii ryhmien tai yksilöiden kanssa työskenteleville, ohjaustyötä tekeville, asiakastyössä toimiville sekä kaikille, jotka haluavat tietoa mindfulnessin harjoittamisen hyödyistä työelämässä
Sisältö

Mindfulnessin myönteisiä vaikutuksia on dokumentoitu monipuolisesti tieteellisin tutkimuksin. Koulutuksessa tutustut viimeisimpiin tutkimuksiin siitä, kuinka mindfulness lisää keskittymiskykyä, hyvinvointia, tunneälyä ja muita työssä onnistumisen edellytyksiä.

Kouluttajat

Antti-Juhani Wihuri on johdon ja työyhteisöjen valmentaja ja mindfulnessohjaaja, jolla on yli 25 vuoden omakohtainen kokemus meditaation harjoittamisesta. Monipuolista koulutustaan mindfulness-ohjaajana hän on viimeksi täydentänyt Massachusettsin yliopiston Center for Mindfulnessin ohjaajakoulutusohjelmassa, jossa opettajina olivat mm. Jon Kabat-Zinn ja Saki Santorelli. Antti-Juhanin perustama Mind at Work Oy on ollut yksi mindfulnessin työelämäsovellusten pioneereja Suomessa. Hänen kirjansa "Mindfulness työssä - Tietoinen läsnäolo vapauttaa onnistumaan" (Talentum 2014) on yksi luetuimpia aiheestaan. Hän myös kouluttaa työelämän mindfulness-ohjelmiin erikoistuneita ohjaajia Suomessa.

Hinta65 €
Ilmoittautumiset26.08.2019 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.