Koulutukset

Mind-Body Bridging (MBB) -menetelmä, 1. vaiheen koulutus

Kuvaus

Aika01.11. - 30.11.2018

1.-2.11. ja 30.11.2018 klo 9-16
PaikkaTurku
Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille stressinhallinnan ja hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneille. Sitä voidaan hyödyntää myös ammattikäytössä jatkokoulutuksen jälkeen. Jatkokoulutukseen (MBB 2. ja 3.vaihe) osallistumisen edellytyksenä on sosiaali- tai terveysalan peruskoulutus.

Sisältö

Mieli-keho -yhteyttä vahvistava MBB-menetelmä tarjoaa välineitä tiedostaa omia ajatuksia silloin, kun niiden ylivalta aiheuttaa kielteisiä tunnekokemuksia ja kehollisia stressireaktioita. Mind-Body Bridging (MBB) on näyttöön perustuva, nopea ja tehokas terapeuttinen menetelmä, joka on kehitetty psykiatrien, lääkäreiden, psykologien ja tutkijoiden välisenä yhteistyönä.

MBB:tä voidaan turvallisesti käyttää oman hyvinvoinnin vahvistamiseen itsehoito- ja stressinpurkumenetelmänä. Se auttaa muun muassa käsittelemään kielteisiä ajatuksia, hiljentämään ahdistuneisuutta aiheuttavia vaatimuksia ja päästämään irti ongelmallisista tunteista. Stressinlievitys- ja voimaantumisharjoitusten avulla yliaktiivinen mieli saadaan rauhoittumaan, yhteys omiin voimavaroihin palautumaan ja toimintakyky säilymään hyvänä stressaavissakin tilanteissa. Menetelmän harjoituksia voidaan hyödyntää arjessa ilman, että siihen tarvitsee varata erillistä vetäytymisaikaa tai -paikkaa.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Suomen Mielenterveysseuran kanssa.

Kouluttajat

Psykologi (PsyM), psykoterapeutti VET, MBB-kouluttaja Hanna Rauanheimo

Muu informaatio

Lisätietoa Mind-Body Bridging (MBB) -menetelmästä löydät esim. Suomen MBB-yhdistyksen sivuilta ks. tästä.

Hinta

740 €
Hinta sisältää koulutusmateriaalin ja Kehon ja mielen yhteys -stressinkäsittelyn työkirjan (Stanley H. Block).

Huom. Mikäli haluat maksaa koulutusmaksun kolmessa erässä, valitse ilmoittautumislomakkeella maksutavaksi lasku ja kirjoita lisätietoja-kenttään maksu kolmessa erässä.

Ilmoittautumiset18.10.2018 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.