Koulutukset

Miksi yhdeksästä viiteen ei toimi? - Työn tekemisen ja johtamisen uudet mallit

Aika17.05.2018

17.5.2018 klo 12-16
PaikkaTurku
Sisältö

Työelämän muutos on ollut viime vuosien kiivaimpia keskustelunaiheita. Työtä ja sen tekemistä muuttavat niin globaali työnjako, digitalisaatio, automatisaatio, robotisaatio, tietointensiivisyys, kuluttajavallan kasvu kuin talouden vahvistuvat rytmiliikkeetkin. Yritysten terveyshuolto on jo pitkään tunnistanut työntekijöiden työpahoinvointia, jonka on luultu johtuvan liiallisista työn muutoksista. Halavan keskeinen havainto on kuitenkin, että työyhteisöt ja -tavat ovat nimenomaan muuttuneet liian vähän.

  • Miten työn tekemisen ja johtamisen tavat muuttuvat?
  • Miten asiantuntijuutta ja osaamista johdetaan tehokkaasti?
  • Mikä motivoi työntekijöitä tuloksen tekemiseen?
  • Miten työn ja vapaa-ajan suhde muuttuu?

Tulevaisuustutkija Ilkka Halava herättelee meitä ajattelemaan työstä ja johtamisesta uudella tavalla. Halavan mukaan työn tuottavuus on mahdollista saada kasvuun vain muuttamalla työn käytäntöjä.

"Työelämän haasteena on tunnistaa käytännöt, jotka tekevät työstä ja työnteosta latteaa toimintaa, jota työntekijä sietää vain ulkoistamalla itsensä henkisesti työtilanteesta toisaalle." (Halava & Pantzar 2010)

Kouluttajat

Ilkka Halava (KTM, CBC) on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja Prime Frontier Oy:n ja Future Works Oy:n toimitusjohtaja. Hän on yksi Suomen suosituimmista puhujista ja neuvonantajista, jolla on ollut yhteistyötä yli 270 eri organisaation kanssa. Sosiokulttuurisen muutoksen eturivin osaajana Ilkka on ollut mukana lukuisissa yksityisen ja julkisen sektorin kehityshankkeissa suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden kanssa jo yli 25 vuoden ajan.

Ilkka Halavan pitkän ajan puhujakeskiarvo on 4,73 (asteikko 1-5). Viimeisimpien neljän vuoden puhe- sekä valmennustilaisuuksissa hän on kohdannut yli 100 000 kuulijaa.

Hinta95 €
Ilmoittautumiset03.05.2018 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista?