Koulutukset

Menestyvä organisaatio = Uudistuva (resilientti) organisaatio

Kuvaus

Aika13.02.2019

13.2.2018 klo 9-16
Paikka

Scandic Julia, Eerikinkatu 4

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille työpaikan kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille, esim. esimies- ja johtotehtävissä toimivat sekä HR-henkilöstö.

Sisältö

Digitaalinen disruptio muuttaa työtä sekä työn tekemisen tapoja rajulla kädellä. Se vaikuttaa myös työpaikan sisäisiin toimintatapoihin, johtamis- ja työkulttuuriin. Tämä heijastuu erityisesti työn syklisyyden muutokseen sekä päätöksenteon tapoihin ja nopeuteen. Organisaation resilienssikyvyllä tarkoitetaan työpaikan kykyä uudistaa sekä ajattelua että toimintaa jatkuvasti strategian edellyttämällä tavalla. Resilientit organisaatiot ovatkin tulevaisuuden menestyjiä. Ne kykenevät jatkuvaan uudistumiseen, ovat kilpailukykyisiä sekä vetovoimaisia ja saavat parhaat osaajat.

  • Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille parempia valmiuksia kehittää oman organisaationsa resilienssiä sekä rakenteiden että ajattelun ja toiminnan eli työkulttuurin uudistamisen avulla.
  • Resilientti organisaatio kykenee viemään strategiset tavoitteet käytäntöön ja siirtymään retoriikasta motoriikkaan. On kilpailukykyisempi sekä tuottavampi nyt ja tulevaisuudessa.
Kouluttajat

Organisaatiokehittäjä, valmentaja Katja Lundberg, Sovunrakentajat Oy

Katja Lundberg on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti (OTK), pääanalyytikko, työyhteisösovittelija sekä sertifioitunut systeeminen business coach ja WPB5 henkilöprofiloija. Hän on erikoistunut organisatorisen resilienssin sekä strategisen työhyvinvointijohtamisen kehittämiseen.

Katjalla on yli 15 vuoden työkokemus esimies- ja johtamistyöstä sekä työyhteisökulttuurin ja prosessien kehittämisestä eri työrooleista käsin. Hän on aikaisemmin työskennellyt esimies- ja johtotehtävissä, riskienhallintayksikön varajohtajana sekä pääanalyytikkona. Lisäksi Katja on
toiminut HR:n tehtävissä ja strategisen työhyvinvointijohtamisen kehittämishankkeen hankepäällikkönä.

Lisätietoja

koulutussihteeri Helena Risku, helena.risku@turunkesayliopisto.fi tai puh. 02 278 1811
rehtori Tuula Aamurusko, tuula.aamurusko@turunkesayliopisto.fi, puh. 0400 615 614

Hinta

230 €
Hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvi sekä runsas lounasbuffet.

Ilmoittautumiset30.01.2019 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.