Koulutukset

Lääketieteen perusteita, perusopinnot 2018-19

Aika14.09.2018 - 31.12.2019
PaikkaTurku
Kohderyhmä

Opinnot sopivat henkilöille, jotka tarvitsevat lääketieteen perustietoja työnsä tai tehtäviensä takia (esimerkiksi opettajat, toimittajat, sosiaali- ja terveysalalla, etenkin muissa kuin terveydenhuollon ammattihenkilöiden tehtävissä toimivat, omaistaan kotona hoitavat, terveyteen liittyvää järjestötyötä tekevät) tai jotka vain oman mielenkiintonsa vuoksi haluavat perehtyä lääketieteen ja terveydenhuollon ajankohtaisiin kysymyksiin. Lisäksi opintokokonaisuus soveltuu sivuainekokonaisuudeksi moniin terveystieteiden oppiaineisiin. Sen sijaan opintokokonaisuutta ei hyväksilueta lääketieteen opinnoissa.

Opintopisteet25 op
Sisältö

Opintokokonaisuuden tarkoituksena on tehdä lääketiedettä tutuksi sekä tieteenalana että oppiaineena ja käsitellä keskeisiä sairauksia sekä niiden ehkäisemiseen ja hoitoon liittyviä haasteita. Opintojaksoilla opiskelija tutustuu ihmisen rakenteeseen ja toimintaan sekä yleisimpiin terveysongelmiin ja niiden ratkaisuihin ihmisen elämän eri vaiheissa. Opinnot sisältävät myös katsauksen lääketieteen historiaan ja terveydenhuollon tulevaisuuden visioihin.

Opintojaksot:

Opintojaksojen tarkemmat tiedot näet klikkaamalla yllä olevia linkkejä.

EmoyliopistoItä-Suomen yliopisto
Lisätietoja

koulutussihteeri Helena Risku, helena.risku@turunkesayliopisto.fi tai puh. 02-278 1811
koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi tai puh. 044 720 1146

Hinta

420 €
Opintomaksu koostuu kahdesta osasta

  • Turun kesäyliopiston opintomaksu 200 € (maksetaan laskulla Turun kesäyliopistoon)
  • Itä-Suomen avoimen yliopiston opintomaksu 220 € (maksetaan verkkomaksulla ILPA-järjestelmässä. Ohjeet lähetetään kurssivahvistuksen yhteydessä).

Opinto-oikeus 31.12.2019 saakka.

Ilmoittautumiset31.08.2018 mennessä

Kokonaisuuteen kuuluvat koulutukset

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.