Koulutukset

Korealaisen ruoan valmistuskurssi

Kuvaus



Useita ruokalajeja on kehitetty Koreassa, mutta valitettavasti monet korealaisista ruuista eivät ole yhtä tunnettuja kuin muut aasialaiset ruuat. Tällä kurssilla opimme valmistamaan edustavimpia korealaisia ruokia helppoina resepteinä ja opimme korealaisesta kulttuurista. Maistelemme valmiita ruokia niiden valmistamisen jälkeen!

Various dishes have been developed in Korea, but unfortunately most Korean dishes are not yet as known as other Asian dishes are in Finland. So, in this course we will learn the most representative Korean food with easy recipes and we will get to know Korean culture. After cooking we will enjoy the food!

Aika12.03. - 26.03.2020

torstaisin 12.3., 19.3. ja 26.3. klo 16.30-19.00.
PaikkaTurun AKK, Opetuskeittiö, os. Kärsämäentie 11
KohderyhmäKaikki korealaisesta ruoasta ja ruokakulttuurista kiinnostuneet. Opetuskielinä ovat englanti ja suomi.
Sisältö

Kurssin menu ilmoitetaan myöhemmin.

Kouluttajat

BA/M.Ed. Soohyun Kuosmanen

Palautteita Soohyunin aiemmilta kursseilta:

"Tunnit olivat erittäin mielenkiintoisia."
"Opettaja oli hyvin mukava ja iloinen."
"Oli helppo kysyä, jos jokin oli hankalaa."
"Kurssilla oli kivaa!"
"Tunnit olivat rentoja, kivoja ja opetus oli erinomaista."

Lisätietojakoulutuskoordinaattori Essi Haapaniemi, essi.haapaniemi@turunkesayliopisto.fi tai 044 720 1148
koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi tai 02 278 1812
Hinta95 euroa (sis. raaka-aineet)
Ilmoittautumiset27.02.2020 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.