Koulutukset

Korealaisen ruoan valmistuskurssi

Kuvaus



Korea on ympäröity kolmesta suunnasta merellä ja useita ruokalajeja on kehitetty Koreassa. Valitettavasti monet korealaisista ruuista eivät ole yhtä tunnettuja kuin muut aasialaiset ruuat. Tällä kurssilla opimme valmistamaan edustavimpia korealaisia ruokia helppoina resepteinä ja opimme korealaista kulttuuria. Maistelemme valmiita ruokia niiden valmistamisen jälkeen!

Korea is a country surrounded by three sides of the sea and various dishes have been developed in Korea. Unfortunately, various Korean dishes are not yet known in Finland compared to other Asian dishes. So, in this course we will learn the most representative Korean food with easy recipes and we will get to know Korean culture. After cooking we will enjoy the food!

Aika08.05. - 22.05.2019

keskiviikkoisin 8.5., 15.5., 22.5. klo 17.00-19.30
PaikkaTurun AKK, Opetuskeittiö, os. Kärsämäentie 11
KohderyhmäKaikki korealaisesta ruoasta ja ruokakulttuurista kiinnostuneet. Opetuskielinä ovat englanti ja suomi.
Sisältö

Korean uusi vuosi!

Kurssilla opimme valmistamaan erityisiä ruokia korean uutta vuotta varten. Tätä juhlaa juhlistetaan erityisellä juhlaruualla nimeltään Tteokguk (riisisuikalekeitto). Syömällä sitä tulet vuoden vanhemmaksi.
Tällä kurssilla voit kokea kuinka korealaiset valmistavat juhlaruokia korean uutta vuotta varten.

Korean Lunar New Year!

During this course, we will learn special dishes Korean people cook for " Korean Lunar New Year (Seollal)". Especially this holiday is celebrated with a special festival food called Tteokguk (rice flake soup). Eating it signified becoming one year older.
During this course you can experience how Korean people prepare special food for Korean Lunar New Year. 


_____

Ke 8.5. Tteokguk (Korean rice flake soup)

Ingredients: Beef (vegetarians can have mushrooms), rice cake (sliced type), eggs, green onions, garlic, soy sauce, sesame oil, salted fish sauce and black peppers

 

Ke 15.5. Tson (Korean pancake)

Ingredients: zucchini, carrots, onions, garlic, wheat flour, corn starch, soy sauce, vinegar, sesame and salt

 

Ke 22.5. Chapche (Korean vegetable noodle)

Ingredients: Beef (vegetarians can have mushrooms), glass noodles, spinach, onions, carrots, bell peppers, garlic, soy sauce, sesame oil, sugar, sesame, salt, black peppers and cooking oil

 

Kouluttajat

Soohyun Kuosmanen

Lisätietojakoulutuskoordinaattori Essi Haapaniemi, essi.haapaniemi@turunkesayliopisto.fi tai 044 720 1148
koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi tai 02 278 1812
Hinta95 euroa (sis. raaka-aineet)
Ilmoittautumiset08.05.2019 mennessä

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.