Koulutukset

Kasvatustieteen perusopinnot 2020

Aika14.05. - 31.12.2020

Huom. Touko-kesäkuun opintojaksot (Johdatus kasvatustieteisiin ja Kehitys- ja kasvatuspsykologia) toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ennen koulutuksen alkua. Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Kysy tarvittaessa lisää: kesayliopisto@turunkesayliopisto.fi, 02 232 3302.

Syksyn luennot pidetään mahdollisuuksien mukaan lähiopetuksena, mutta luennot välitetään myös verkon kautta etäopiskelijoille. Opinnot voi suorittaa halutessaan täysin etäopiskellen. Opiskelun tukena on Moodle-oppimisympäristö.


Opintoihin voi vielä ilmoittautua, aloitusjakson luennot tallennetaan Moodleen.

Kohderyhmä

Opinnot soveltuvat kaikille kasvatuksesta, koulutuksesta ja oppimisesta kiinnostuneille. Kasvatustiede sopii alasta riippumatta kasvatus- ja koulutustehtävissä toimiville ja niihin hakeutuville. Lähiopetus järjestetään ilta-aikaan, joten opiskelu onnistuu hyvin työn tai opiskelun ohessa.

Tavoite

Kasvatustieteen perusopintojen päämääränä on sellaisen tieteellisen ajattelutavan ja käsitteellisen välineistön kehittäminen, joka auttaa kasvun sekä kasvatus-, koulutus- ja opetuskäytännön kriittistä ymmärtämistä.

Opintopisteet25 op
Sisältö

Perusopinnoissa tarkastellaan kasvatuksen, koulutuksen ja oppimisen ilmiöitä eri näkökulmista. Tavoitteena on muodostaa yleiskäsitys kasvatustieteestä ja rakentaa ymmärrystä kasvatuksen ja koulutuksen merkityksestä. Opinnoissa tutustut kasvatustieteen keskeisiin käsitteisiin, tutkimuskohteisiin ja selitysmalleihin.

Perusopintoihin sisältyvät seuraavat opintojaksot:

Opintojaksojen tarkemmat tiedot näet klikkaamalla yllä olevia linkkejä.

EmoyliopistoTurun yliopisto
Muu informaatio

Lähiopetus on aikataulutettu niin, että opinnot voi suorittaa vuoden 2020 loppuun mennessä. Opintoja voi tarvittaessa jatkaa itsenäisesti opinto-oikeuden päättymiseen 31.5.2021 asti. Opinnot suositellaan aloitettavaksi suorittamalla Johdatus kasvatustieteisiin -opintojakso.

Perusopintojen opintokokonaisuus 25 op (arvosana) ei vanhene. Opiskelijan suorittamat perusopintojen opintojaksot vanhenevat mikäli opiskelija on suorittanut perusopinnoista enimmän osan (vähintään 13 op) ennen vuotta 2010. Vanhentuneet opinnot päivitetään suorittamalla yksi perusopintojen vanhentunut opintojakso uudelleen. Kyseinen opintosuoritus tallennetaan opiskelijan opintorekisteriin, mutta siitä ei saa opintopisteitä.

Hinta

520 €
Opiskelijahinta 470 €

Opintomaksu koostuu kahdesta osasta:

  • Turun kesäyliopiston opintomaksu 495 €/ 445 € (maksetaan laskulla Turun kesäyliopistoon).
  • Turun avoimen yliopiston opintomaksu 25 € (maksetaan verkkomaksulla Nettiopsu-järjestelmässä. Ohjeet lähetetään kurssivahvistuksen yhteydessä).

Huom. Mikäli haluat maksaa Turun kesäyliopiston kurssimaksun kolmessa erässä, valitse ilmoittautumislomakkeella maksutavaksi lasku ja kirjoita lisätietoja-kenttään maksu kolmessa erässä.

Ilmoittautumiset01.06.2020 mennessä

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.