Koulutukset

Johdatus OMAKUVA N.Y.T. taideperustaiseen mentalisaatiota tukevaan ryhmämalliin

Kuvaus

Omakuva N.Y.T. – taideperustainen kasvuryhmämalli on kehitetty nuorille aikuisille (18-30 v.), jotka kokevat huolta omasta tai läheisensä mielen hyvinvoinnista. Ryhmänohjausmalli perustuu taiteeseen ja mentalisaatiota tukevaan ohjaajien reflektiiviseen työotteeseen. Se edustaa palveluna kulttuurihyvinvointialaa. Malli on kehitetty FinFami Uusimaa ry:n MiMi- ja Space! -projekteissa vuosina 2012–2018.

Aika20.11.2020

perjantaina klo 9.30-15.00

PaikkaKurssi toteutetaan reaaliaikaisena etäopetuksena (Zoomin välityksellä).
Saat osallistumislinkin ja muut tarvittavat tiedot sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, verkkoyhteyden, kaiuttimet/kuulokkeet ja mikrofonin, sekä mielellään myös webkameran.
Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sosiaali-, terveys-, opetus-, kasvatus- ja taidealojen ammattilaisille, jotka haluavat syventää osaamistaan mentalisaatiotyöotteen soveltamisesta taideperustaisessa kasvuryhmässä.

Tavoite

Perehdyttää OMAKUVA N.Y.T. ryhmämalliin sekä taiteen ja mentalisaatiotyöskentelyn perusteisiin

Sisältö

Opiskelija saa perustiedot OMAKUVA N.Y.T. taideperustaisen Luonnoskirjan rakenteeseen, taideharjoitteisiin ja mentalisaatioon perustuvaan työotteeseen. Johdanto kurssilla sukelletaan Luonnoskirjan taideharjoitteeseen, joka antaa kokemuksellista tietoa taiteen kautta työskentelystä asiakastyössä. Löytyisikö tästä sinulle uusi työote, joka hoitaa myös ammattilaisen omaa mieltä?

Luonnoskirjan voi ladata täältä: https://www.finfamiuusimaa.fi/omakuvanyt/

Kurssi sisältää ennakkotehtävän.

Kouluttajat

Ursula Hallas (TeM), teatteripedagogi, sosionomi AMK (valvira), mielenterveyshoitaja (Valvira), teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK, ryhmäpsykoterapeutti (Valvira, Kela), ryhmäpsykoterapeuttikouluttaja kandidaatti

Lisätietoja

rehtori Tuula Aamurusko, tuula.aamurusko@turunkesayliopisto.fi tai 0400 615 614

koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi, 044 720 1142

Hinta75 euroa
Ilmoittautumiset06.11.2020 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.