Koulutukset

Japanilaisen ruoan valmistuskurssi

Kuvaus

Aika15.04. - 29.04.2020

keskiviikkoisin 15.4., 22.4. ja 29.4. klo 17.00-19.30
PaikkaTurun AKK, Opetuskeittiö, os. Kärsämäentie 11
KohderyhmäKaikki japanilaisesta ruoasta ja ruokakulttuurista kiinnostuneet.
Sisältö

Tervetuloa kokkaamaan japanilaista ruokaa syntyperäisen opettajan kanssa!

Menu:
- kiji-don (teriyaki-kana ja riisi)
- makisushi
- kuzu-tofu
Menu täydentyy lähiaikoina.

Kouluttajat

Shiho Torii

Palautteita Toriin aikaisemmilta kursseilta:

"Torii kertoi ja tiesi Japanista ja japanilaisten elämästä mielenkiintoisesti."
"Miellyttävä opettaja, otti huomioon kurssilaiset ja esiintyi hyvin."
"Mukava opettaja, leppoisa ilmapiiri!"

Lisätietoja

koulutuskoordinaattori Essi Haapaniemi, essi.haapaniemi@turunkesayliopisto.fi tai 044 720 1148

koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi tai 02 278 1812

Hinta95 euroa (sisältää raaka-aineet)
Ilmoittautumiset01.04.2020 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.