Koulutukset

Ivrit be’kef - hepreaa hauskasti!

Aika14.12. - 15.12.2019

lauantaina ja sunnuntaina klo 11.00-14.00
PaikkaTurun kesäyliopisto, Sirkkalankatu 4, 20520 Turku
KohderyhmäKurssi sopii syksyn jatkokurssilaisille tai kaikille, jotka ovat opiskelleet hepreaa muutaman vuoden ja osaavat auttavasti verbin taivutuksen. Tälle kurssille tullaksesi sinun ei tarvitse osata puhua hepreaa - sitä harjoittelemme yksinkertaisilla harjoituksilla!
Sisältö

Tervetuloa heprean viikonloppukurssille, jossa harjoittelemme rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä hepreaa keskustelemalla! Viikonlopun aikana verryttelemme verbin preesensin ja perfektin käyttöä keskustelemalla, matkustamme Israelissa ja käytämme matkailusanastoa ja teemme muun muassa pienen näytelmän, jossa harjoittelemme myös puhekieltä ja slangisanastoa. 

Lauantai-illalle luvassa yhteinen, vapaamuotoinen ja omakustanteinen illanvietto. Kerro ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kohdassa, jos olet kiinnostunut kuulemaan israelilaisesta ruoasta, tapaamaan muita heprean opiskelijoita luokkahuoneen ulkopuolella ja hyvän ruoan äärellä! Tarkempi ohjelma selviää myöhemmin. Mukana valokuvaaja Robert Seger, joka on tehnyt yhdessä Ninarose Maozin kanssa ruokakirjan Israelista.

Sunnuntai-iltapäivänä kurssin jälkeen klo 15 alkaen Israelin suurlähetystö tarjoaa heprean kurssilaisille elokuvanäytöksen tiloissamme.

KouluttajatNinarose Maoz. Opettaja on asunut Israelissa 12 vuotta, opiskellut The Hebrew Universityssä Jerusalemissa ja suorittanut kaikki heprean tasot (aleph-vav) ja The Hebrew Universityn heprean opettajien kurssin.

Lisätietoja opettajasta löydät tästä.

Kirjallisuusopettajan oma materiaali
Lisätietoja

koulutuskoordinaattori Essi Haapaniemi, essi.haapaniemi@turunkesayliopisto.fi tai 044 720 1148
koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi tai 02 278 1812

Muu informaatio

8 oppituntia

Hinta60 euroa
Ilmoittautumiset01.12.2019 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.