Koulutukset

Itsemyötätunto jaksamisen ja hyvinvoinnin kulmakivenä (maksuton)

Kuvaus

Kamppailetko stressin, paineen tai itsekritiikin kanssa? Oletko ymmärtäväinen muita kohtaan, mutta itsesi kovin arvostelija? Jos tunnistit itsesi, hyötyisit luultavasti itsemyötätunnon taidon kehittämisestä.

Aika02.09.2020

2.9.2020 klo 17.30-19.00

Paikka

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä (livevideo-opetus Zoomilla). Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ennen koulutuksen alkua. Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Webinaaria ei tallenneta. Kysy tarvittaessa lisää: kesayliopisto@turunkesayliopisto.fi, 02 232 3302.

Sisältö

Itsemyötätunnolla tarkoitetaan kykyä kohdella itseään kuin kohtelisi hyvää ystävää. Erityisen tärkeää tämä on vaikeina hetkinä, esim. vastoinkäymisissä ja kiireessä. Tämän taidon harjaannuttaminen on tutkimusten mukaan hyvä tapa vähentää stressiä, lisätä tyytyväisyyttä omaan elämään ja vahvistaa henkistä sinnikkyyttä muutostilanteissa. 

Tämän webinaarin tarkoitus on tutustuttaa sinua itsemyötätuntoon sekä kehittää ystävällisempää suhtautumistapaa itseäsi kohtaan.

  • Mitä itsemyötätunto on ja milloin se voi olla hyödyllistä minulle?
  • Miten voin vahvistaa itsemyötätunnon taitoa itsessäni? 
  • Miten käytän tätä taitoa arjessa esimerkiksi itsekritiikin tai huolien keskellä?
Kouluttajat

Työterveyspsykologi, sertifioitu executive coach ja tietokirjailija Ronnie Grandell

Ronnie Grandell on käynyt myötätuntokeskeisen psykoterapian koulutuksissa Englannissa perustaja Paul Gilbertin johdolla. Hän on kirjoittanut aiheesta ensimmäisen suomalaisen kirjan Itsemyötätunto sekä jatkoteoksen Irti itsekritiikistä. Ronnie työskentelee työterveyspsykologina Mehiläisessä Turussa. Lisäksi Ronnie kouluttaa ja valmentaa ammattilaisia sekä laajempaa yleisöä itsemyötätunnosta ja myötätuntokeskeisestä psykoterapiasta.

Lisätietojakoulutussihteeri Helena Risku, helena.risku@turunkesayliopisto.fi tai puh. 044 720 1143
Hinta

Maksuton webinaari.

Ilmoittautumiset25.08.2020 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.