Koulutukset

Italian jatkokurssi 3 - Che bello!

Kuvaus

Aika01.08. - 02.09.2019

maanantaisin ja torstaisin klo 17.30-19.45
PaikkaTurun yliopisto Sirkkalan alue Minerva-rakennus seminaarisali E121
os. Kaivokatu 12
yliopistoalueen kartta www.utu.fi/kartta
Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille italian kielestä kiinnostuneille, jotka ovat opiskelleet kieltä noin viiden kurssin (150 tuntia) verran tai muuten vastaavat tiedot hankkineille. Kielitaitotaso A2.

Opintopisteet2 op
Sisältö

Tervetuloa jatkamaan opintoja kiehtovan italian parissa!

Kurssilla vahvistamme kielitaitoa ja valmiuksia ilmaista itseä italiaksi. Aihepiireinä ovat luonne, ulkonäön kuvaileminen, italialaisia koskevat mielikuvat ja yleistykset, asuminen ja työmaailma. Opimme kertomaan tulevaisuuden suunnitelmista ja toiveista. Uusina kielioppiasioina ovat futuuri ja konjunktiivin preesens. Lämpimästi tervetuloa!

Kouluttajat

FM Maria Bukyanagandi

Palautteita Marian aiemmilta kursseilta:

"Mielenkiintoinen, selkeä ja johdonmukainen opetus."
"Opettaja asiantunteva ja hyvin valmistautunut."
"Opiskeluilmapiiri oli kannustava ja hyvä."
"Asioiden perusteellinen opetus - jos epäselvää niin varmistettiin ymmärtäminen."
"Opetus eteni loogisesti ja opetusta rytmittivät erilaiset työtavat."
"Oppiminen tuntui hyvältä!"

Suoritustapaaktiivinen läsnäolo ja tentti
KirjallisuusImperato; Kuusela; Meurman; Feroldi: Bella Vista 2 (SanomaPro), kpl 9-12
EmoyliopistoTurun yliopisto
Lisätietoja

koulutuskoordinaattori Essi Haapaniemi, essi.haapaniemi@turunkesayliopisto.fi tai 044 720 1148
koulutussihteeri Helena Risku, helena.risku@turunkesayliopisto.fi tai 02-278 1811

Muu informaatio30 oppituntia
Hinta

Normaalihinta 130 euroa
Opiskelijahinta 65 euroa

Oppikirja ei sisälly hintaan.

Olet oikeutettu opiskelijahintaan, jos opiskelet päätoimisesti yliopistossa, korkeakoulussa, ammattikorkeakoulussa, ammatillisessa oppilaitoksessa, lukiossa tai peruskoulussa.

Ilmoittautumiset18.07.2019 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.