Koulutukset

Irti haitallisesta itsekritiikistä - Löydä terveempi suhde itseesi

Kuvaus

Kamppailetko kuormittavan itsekritiikin kanssa? Vaaditko itseltäsi enemmän kuin pystyt tekemään vuorokauden sisällä? Painostaako? Tämä on hyvin inhimillinen kokemus. Psykologiset tutkimukset osoittavat, että moni kamppailee kuormittavan itsekritiikin kanssa. Tämä altistaa stressille, alakuloisuudelle, ahdistukselle ja muille ikäville seurauksille. Onneksi aihetta on tutkittu paljon viime vuosina ja nykypäivänä onkin tiedossa, että itsekritiikistä voi irtaantua muuttamalla suhdetta itseään kohtaan.

Aika10.09. - 09.10.2019

ti 10.9., ti 24.9. ja ke 9.10.2019 klo 17.00-19.30

PaikkaTurku
KohderyhmäKoulutus sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. Siitä on hyötyä mm. heille, jotka kamppailevat itsekritiikin kanssa tai työskentelevät tällaisten ihmisten auttamiseksi.
Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on tarjota sinulle uusinta tietoa, näkökulmia ja työkaluja haitallisesta itsekritiikistä irtautumiseen. Koulutuksen aikana tutustut itsekritiikin aiheeseen ja rakentavampaan suhtautumistapaan itseesi. Koulutuksen jälkeen sinulla on ymmärrys siitä, mitä haitallinen itsekritiikki on ja millä tavoin se on haitallista ihmiselle, miten itsekritiikkiä voi tunnistaa itsessään sekä lukuisia näkökulmia ja keinoja itsekritiikin taltuttamiseen arkielämässä. Lisäksi saat ideoita siitä, miten voit kehittää uudenlaista suhtautumista itseäsi kohtaan.

Sisältö
  • Mitä haitallinen itsekritiikki on ja millä tavoin se on haitallista?
  • Mitä hyötyjä itsekritiikistä irtautuminen tuo mukanaan?
  • Mitä tyypillisiä huolia kielteisestä itsekritiikistä luopuminen useimmiten herättää, ja miten niiden kanssa voi tulla toimeen.
  • Työkaluja ja harjoitteita, joilla voit irtaantua itsekritiikistä omassa elämässäsi.
  • Ideoita siitä, miten rakennat rakentavamman ja kannustavamman suhtautumistavan itseäsi kohtaan itsekritiikin tilalle.
  • Sinulle sopivia keinoja – pääset tutkimaan, mitkä tavat sopivat juuri sinulle parhaiten.

Koulutukseen sisältyy luentoja, ryhmäkeskusteluja ja kokemuksellisia harjoituksia. Osallistujat saavat harjoituksia kotiin kokeiltavaksi ryhmätapaamisten välillä.

Kouluttajat

Työterveyspsykologi, sertifioitu executive coach ja tietokirjailija Ronnie Grandell

Ronnie Grandell on käynyt myötätuntokeskeisen psykoterapian koulutuksissa Englannissa perustaja Paul Gilbertin johdolla. Hän on kirjoittanut ensimmäisen suomalaisen teoksen aiheesta, nimeltään Itsemyötätunto ja jatkoteoksen tälle nimeltä Irti itsekritiikistä. Ronnie työskentelee työterveyspsykologina lääkäriasema Terveystalo Pulssissa. Lisäksi Ronnie kouluttaa ja valmentaa ammattilaisia sekä laajempaa yleisöä itsemyötätunnosta ja myötätuntokeskeisestä psykoterapiasta.

Lisätietojakoulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146
koulutussihteeri Helena Risku, helena.risku@turunkesayliopisto.fi, puh. 02 278 1811
Hinta125 €
Ilmoittautumiset27.08.2019 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.