Koulutukset

Ilta keholle ja mielelle

Kuvaus

Ilta keholle ja mielelle

Tervetuloa yhteiseen illanviettoon juhlimaan Psykofyysisen psykoterapia ry:n suuren suosion saavuttanutta kirjaa Keho ja mieli: Johdatus psykofyysiseen psykoterapiaan (Duodecim, 2018), josta on tulossa jo toinen painos! Illan aikana käydään avartavia keskusteluja kirjan kirjoittajien kanssa, nautitaan tanssillisesta esityksestä sekä hyvästä ruoasta. Voit tutustua kirjan kirjoittajiin ja heidän aiheisiinsa kirjan sisällysluettelosta, johon pääset tästä.

Myös Turun kesäyliopisto haluaa onnitella Psykofyysisen psykoterapian yhdistystä uraauurtavasta kirjasta ja hedelmällisestä yhteistyöstä, jota olemme saaneet tehdä yhdistyksen kanssa järjestämällä psykofyysisen psykoterapian koulutusta jo vuodesta 2006 lähtien.

Aika16.01.2019

klo 18.00 alkaen
PaikkaRavintola KÅREN, Hämeenkatu 22
Kohderyhmä

Illanvietto on kaikille psykofyysisesta psykoterapiasta kiinnostuneille, kentän toimijoille ja opiskelijoille. Tervetuloa verkostoitumaan, keskustelemaan ja rentoutumaan kanssamme!

Sisältö

Ohjelma alkaa tervetulotoivotuksin ja alkumaljoin, minkä jälkeen teokseen kirjoittaneista paikalla olevat lyhyesti esittelevät tekstejään. Tämän jälkeen kaksi muuta kommentoijaa esittää kirjasta omat syventävät kommenttinsa. Aikaa on varattu myös vapaamuotoiselle yleisökeskustelulle, jolloin on mahdollisuus esittää kirjoittajille kysymyksiä.  

Keskustelun jälkeen pääsemme nauttimaan tanssillisen teoksen ”Kehon ja mielen liikkeet” ensiesityksestä.  

Lopuksi (n. klo 20) ruokailua - Kårenin herkullinen kevyt iltabuffetti - ja rentoa yhdessäoloa musiikin parissa aina iltamyöhään saakka.

Illan tarkemman ohjelman voit lukea tästä.

Hinta

Hinta 30 € (yhdistyksen jäsenille 20 €), sisältää alkujuoman ja ruokailun

Mainitse ilmoittautumislomakkeella Lisätietoja-kohdassa mahd. erityisruokavaliosi!

Ilmoittautumiset08.01.2019 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.