Koulutukset

HUOMAA HYVÄ! – näin autat lasta ja nuorta tunnistamaan omat vahvuutensa

Aika28.04.2020

28.4.2020 klo 18.00-19.30 (webinaari)

Paikka

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ennen koulutuksen alkua. Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Kysy tarvittaessa lisää: kesayliopisto@turunkesayliopisto.fi, 02 232 3302.

Sisältö

Tervetuloa bongaamaan vahvuuksia! Tämän webinaarin tarkoituksena on auttaa vanhempia, kasvattajia ja mm. valmentajia terävöittämään katsettaan kohti lasten ja nuorten vahvuuksia, niitä taitoja, joiden avulla onnistumme, pärjäämme vaikeina aikoina ja saavutamme tavoitteitamme. Näin poikkeuksellisena aikana tarvitsemme toivon näkökulman vahvistamista ja lapset paljon myönteistä tukea kaikilta aikuisilta, lähellä tai etänä. Etäopiskelun ja tiiviin kotoilun aikana tarvitaan myös taitoa sinnikkääseen ponnisteluun, yhteistyön ja itsesäätelyn taitoa, jotta päivän askareet saadaan aikaiseksi.

Tervetuloa kuulemaan ajatuksia lasten ja nuorten hyvinvoinnin vahvistamisesta ja luonteenvahvuuksien oppimisesta. Kuulet ajatuksia vahvuuksien tunnistamisesta omassa lapsessasi ja positiivisen kasvatuksen sanomasta. On tärkeää, että jokaisesta lapsesta kasvaa eheä persoonallisuus, joka oivaltaa omat kykynsä ja osaa käyttää niitä viisaasti yhteiseen hyvään. Se on kaikkien aikuisten yhteinen tehtävä! Parhaimmillaan omien vahvuuksien löytäminen tekee elämästä merkityksellistä.

”Nappaa lapsi ja nuori kiinni hyvänteossa!”

Kouluttajat

KM, erityisopettaja, väitöskirjatutkija, työnohjaaja, ratkaisukeskeinen coach Kaisa Vuorinen

Lisätietoja

koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146

Hinta

30 €

Ilmoittautumiset14.04.2020 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.