Koulutukset

Graafinen suunnittelu Canva-ohjelmalla

Kuvaus

Aika16.09. - 30.09.2020

keskiviikkoisin 16.9.-30.9.2020 klo 17-20

Paikka

Turun kesäyliopisto, Sirkkalankatu 4

Koulutuksen osallistujamäärää on rajoitettu koronan takia. Näin pystymme varmistamaan riittävän etäisyyden osallistujien välillä. Tilanteen vaatiessa toteutamme koulutuksen etänä.

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille graafisesta suunnittelusta kiinnostuneille ja niille, jotka omassa työssään toteuttavat yritysten markkinointiviestintää. Osallistujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta graafisesta suunnittelusta, tietokoneen käytön sekä sosiaalisen median perusosaaminen riittää.

Sisältö

Kurssilla opitaan suunnittelemaan ja toteuttamaan Canva-ohjelmalla yrityksen julkaisuja, kuten flyereita, esitteitä, julisteita, mainoksia printtiin sekä sosiaaliseen mediaan. Canvalla voidaan käsitellä kuvia ja lisätä graafisia elementtejä joko ohjelmasta itsestään tai organisaation omista kuvista. Canva on helppo ja ilmainen kuvankäsittelyohjelma, jota voi käyttää niin selaimella kuin mobiiliapplikaatiollakin. Ohjelma mahdollistaa tallennuksen eri tiedostomuotoihin. Koulutuksessa otetaan lyhyesti esiin myös visuaalisen viestinnän tehokeinoja. Koulutuksessa saa tietoa myös ilmaisista kuvapankeista sekä kuvan ja fonttien tekijänoikeuteen liittyvistä asioista.

Canvan peruskäyttö on ilmaista, jotkin toiminnallisuudet tai visuaaliset elementit ovat maksullisia. Kurssilla harjoitellaan kouluttajan johdolla ohjelman perusteet tekemällä käytännön harjoituksia. Koulutuksen tukena on myös verkkoympäristössä jaettavat ohjeet esimerkiksi Canva-työohjeet, graafisen suunnittelun vinkkejä sekä fonttien muotokielestä.

Tarkempi sisältökuvaus ks. liite Tiedostot-kohdassa.

Kouluttajat

Graafinen suunnittelija, opettaja, yrittäjä, FM Merja Kärkkäinen
Kouluttajalla on pitkä kokemus graafisesta suunnittelusta sekä opettajana että yrittäjänä.

Lisätietoja

koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi, p. 02 278 1812
koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, p. 044 720 1146

Muu informaatio

Ota oma kannettava tietokone mukaan. Kurssilla jokainen kirjautuu omilla tunnuksilla Canvaan, joten valmius Google- tai Facebook-kirjautumiseen on suotavaa.

Hinta130 €
Ilmoittautumiset16.09.2020 mennessä

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon
Tiedostotcanva_koulutus_sisallot.pdf

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.