Koulutukset

Graafinen suunnittelu Canva-ohjelmalla

Kuvaus

Aika03.04. - 15.04.2019

ke 3.4., ke 10.4. ja ma 15.4.2019 klo 17-20

PaikkaTurun kesäyliopisto, Sirkkalankatu 4
Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille graafisesta suunnittelusta kiinnostuneille ja niille, jotka omassa työssään toteuttavat yritysten markkinointiviestintää. Osallistujalla on oltava kuitenkin perusosaaminen tietokoneen käytöstä sekä sosiaalisesta mediasta.

Sisältö

Kurssilla opitaan suunnittelemaan ja toteuttamaan Canva-ohjelmalla yrityksen julkaisuja, kuten flyereita, esitteitä, julisteita, mainoksia printtiin sekä sosiaaliseen mediaan. Canvalla voidaan käsitellä kuvia ja lisätä graafisia elementtejä joko ohjelmasta itsestään tai organisaation omista kuvista. Canva on helppo ja ilmainen kuvankäsittelyohjelma, jota voi käyttää niin selaimella kuin mobiiliapplikaatiollakin. Ohjelma mahdollistaa tallennuksen eri tiedostomuotoihin. Koulutuksessa otetaan lyhyesti esiin myös visuaalisen viestinnän tehokeinoja. Koulutuksessa saa tietoa myös ilmaisista kuvapankeista sekä kuvan ja fonttien tekijänoikeuteen liittyvistä asioista.

Canvan peruskäyttö on ilmaista, jotkin toiminnallisuudet tai visuaaliset elementit ovat maksullisia. Kurssilla harjoitellaan kouluttajan johdolla ohjelman perusteet tekemällä käytännön harjoituksia. Koulutuksen tukena on myös verkkoympäristössä jaettavat ohjeet esimerkiksi Canva-työohjeet, graafisen suunnittelun vinkkejä sekä fonttien muotokielestä.

Tarkempi sisältökuvaus ks. liite Tiedostot-kohdassa.

Kouluttajat

Graafinen suunnittelija, opettaja, yrittäjä, FM Merja Kärkkäinen
Kouluttajalla on pitkä kokemus graafisesta suunnittelusta sekä opettajana että yrittäjänä.

Muu informaatio

Ota oma kannettava tietokone mukaan. Kurssilla jokainen kirjautuu omilla tunnuksilla Canvaan, joten valmius Google- tai Facebook-kirjautumiseen on suotavaa.

Hinta130 €
Ilmoittautumiset24.03.2019 mennessä
Tiedostotcanva_koulutus_sisallot.pdf

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.