Koulutukset

Faskiatekniikoiden perusteet

Aika09.02. - 10.02.2018

pe klo 12-18 ja la klo 9-17
PaikkaTerveystalo Pulssi, Humalistonkatu 9-11, Turku.
Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu terveydenhuoltoalan ammattilaisille, kuten fysioterapeuteille, hierojille, osteopaateille ym. manuaalitekniikoita soveltaville ammattiryhmille.

Sisältö

Koulutuksessa perehdytään faskiaalisten manuaalitekniikoiden monipuoliseen ja toiminnalliseen soveltamiseen. Koulutuksessa syvennytään terapeuttisten faskiatekniikoiden toimintaan anatomisesta ja fysiologisesta perspektiivistä tarkasteltuna sekä uusimpaan tutkimustietoon pohjautuen. Manuaalitekniikoita harjoitellaan Fascial Release -tekniikan kautta kehon eri kudosalueilla. Koulutus on vahvasti käytäntöön painottuva ja sen opit ovat siirrettävissä suoraan käytännön työhön koulutuksen jälkeen.

  • Teoriaosiossa kerrataan faskian anatomiset rakenteet ja fysiologiset ominaisuudet, perehdytään faskiaalisiin toimintahäiriöihin ja niihin vaikuttamiseen sekä faskiaalisten manuaalitekniikoiden periaatteisiin.
  • Teoriasta siirrytään käytäntöön palpaatioharjoitusten (faskian eri kerrokset ja erilaiset faskiaaliset rakenteet kehossa) sekä käsittelytyöstöjen ja -otteiden (kosketuksen jalostaminen ja otteiden eri tekniikat) kautta.
  • Käytännön soveltamista tehdään Fascial Release –tekniikoin kehon eri kudosalueilla
Kouluttajat

fysioterapeutti Marko Grönholm

Kouluttaja työskentelee pääasiallisesti urheilijoiden sekä traumatologisten ja ortopedisten potilaiden parissa. Marko on toiminut koulutustehtävissä vuodesta 2010 lähtien ja hän on suomentanut teoksen Faskia vapaaksi – keho tasapainoon.

 

Lisätietojakoulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146
Hinta295 €
Ilmoittautumiset29.01.2018 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista?