Koulutukset

Faskiatekniikoiden jatkokoulutus

Aika16.11.2019

la klo 9-17
PaikkaTerveystalo Pulssi, Humalistonkatu 9-11, Turku.
Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu terveydenhuoltoalan ammattilaisille kuten fysioterapeuteille, hierojille, osteopaateille ym. manuaalitekniikoita soveltaville ammattiryhmille. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on edeltävästi suoritettu faskiatekniikoiden perusteet -koulutus.

Sisältö

Faskiatekniikoiden jatkokoulutuksessa syvennetään osaamista manuaalisten faskiaalisten tekniikoiden käyttöön ja soveltamiseen koko kehon alueella. Koulutuksessa kerrataan perustekniikat ja käsittelyotteet sekä teoriataustaa, opitaan havainnoimaan syy-seuraussuhteita body reading -periaatteita hyödyntäen sekä tekemään manuaalisia ja liiketekniikoihin perustuvia interventioita kehon toiminnan optimoimiseksi löydösten perusteella kehon eri kudosalueilla ja -tasoissa. Manuaalitekniikoita harjoitellaan Fascial Release -tekniikan kautta. Koulutus painottuu vahvasti käytäntöön.

  • faskiaaliset toimintahäiriöt ja niiden vaikutukset kehon toimintaan
  • havainnointi, liikkeen arviointi, body reading
  • manuaali- ja liiketekniikoihin perustuvat interventiot
Kouluttajat

fysioterapeutti Marko Grönholm

Kouluttaja työskentelee pääasiallisesti urheilijoiden sekä traumatologisten ja ortopedisten potilaiden parissa. Grönholm vastaa Terveystalon fysioterapiasta Turussa. Hän on toiminut koulutustehtävissä vuodesta 2010 lähtien ja on suomentanut teokset Faskia vapaaksi – keho tasapainoon ja Lantion alueen toimintahäiriöt. Instagramissa Markoa voi seurata käyttäjätunnuksella: @movement_physio.

Lisätietoja

koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146
koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1142

Hinta180 €
Ilmoittautumiset04.11.2019 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.