Koulutukset

Faskiatekniikoiden jatkokoulutus

Aika07.04.2018

la klo 9-17
PaikkaTerveystalo Pulssi, Humalistonkatu 9-11, Turku.
KohderyhmäKoulutus on suunniteltu terveydenhuoltoalan ammattilaisille kuten fysioterapeuteille, hierojille, osteopaateille ym. manuaalitekniikoita soveltaville ammattiryhmille. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on edeltävästi suoritettu faskiatekniikoiden perusteet -koulutus.
Sisältö
Faskiatekniikoiden jatkokoulutuksessa syvennetään osaamista manuaalisten faskiaalisten tekniikoiden käyttöön ja soveltamiseen koko kehon alueella. Koulutuksessa kerrataan perustekniikat ja käsittelyotteet sekä teoriataustaa, opitaan havainnoimaan syy-seuraussuhteita body reading -periaatteita hyödyntäen sekä tekemään manuaalisia ja liiketekniikoihin perustuvia interventioita kehon toiminnan optimoimiseksi löydösten perusteella kehon eri kudosalueilla ja -tasoissa. Manuaalitekniikoita harjoitellaan Fascial Release -tekniikan kautta. Koulutus painottuu vahvasti käytäntöön.
  • faskiaaliset toimintahäiriöt ja niiden vaikutukset kehon toimintaan
  • havainnointi, liikkeen arviointi, body reading
  • manuaali- ja liiketekniikoihin perustuvat interventiot
Kouluttajat

fysioterapeutti Marko Grönholm

Kouluttaja työskentelee pääasiallisesti urheilijoiden sekä traumatologisten ja ortopedisten potilaiden parissa. Marko on toiminut koulutustehtävissä vuodesta 2010 lähtien ja hän on suomentanut teoksen Faskia vapaaksi – keho tasapainoon.

Lisätietoja

koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146
koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1142

Hinta180 €
Ilmoittautumiset26.03.2018 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista?