Koulutukset

Elintarvikkeet ruokavaliossa

Aika19.10. - 07.12.2020

Verkkoopinnot: 19.10.-7.12.2020

Tavoite

Opintojakson suoritettuaan opiskelija hallitsee perustiedot elintarvikevalikoimasta ja niiden koostumuksesta sekä saa hyvän käsityksen siitä, mitä elintarvikealalla on tapahtumassa.

Opintopisteet4 op
Sisältö
  • Elintarvikkeiden kulutus ja elintarvikeryhmät
  • Terveysvaikutteiset ja erityiselintarvikkeet
  • Ajankohtaista elintarvikkeista
KouluttajatYliopistonlehtori, dos. Sari Voutilainen
Suoritustapa

Verkko-opinnot: verkkotallenteet, oppimistehtävät ja vertaistyöskentely. Suoritus sisältää kaksi kaupassa tehtävää tutustumistyötä. Opintojakso sisältää aikataulutettuja tehtäviä.

KirjallisuusVerkossa ilmoitettu materiaali.
EmoyliopistoItä-Suomen yliopisto
Muu informaatioItä-Suomen avoimen yliopiston Moodle
Hinta

80 €

Opintomaksu koostuu kahdesta osasta:

  • Turun kesäyliopiston opintomaksu 40 € (maksetaan laskulla Turun kesäyliopistoon)
  • Itä-Suomen avoimen yliopiston opintomaksu 40 € (maksetaan verkkomaksulla ILPA-järjestelmässä. Ohjeet lähetetään kurssivahvistuksen yhteydessä).
Ilmoittautumiset19.10.2020 mennessä

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.