Koulutukset

Digitaalisen markkinoinnin työvälineet - Facebook, Google, sähköposti

Kuvaus

Aika17.05. - 31.05.2018

torstaisin 17.5., 24.5. ja 31.5.2018 klo 17.00-19.30

PaikkaTurku
Kohderyhmä

Kurssi on suunnattu ihmisille, jotka työssään tarvitsevat digitaalista viestintää yrityksessä, yhdistyksessä tai vaikka harrastustoiminnassa. Saat konkreettisia työkaluja ja vinkkejä, miten teet tehokasta viestintää.

Sisältö

Monikanavaisessa markkinoinnissa viestin vastaanottajat usein määrittävät käytettävän kanavan. Digitaalisen markkinoinnin työvälineet -kurssilla keskitymme kolmeen "isoon" digimarkkinoinnin välineeseen, joilla potentiaalisesti tavoitat eniten vastaanottajia viestillesi: sähköposti, Google ja Facebook.

Kurssilla käymme läpi mm.

  • Facebook-viestinnän ja mainonnan perusteet. Eri tavat ja tyylit sekä viestinnän kohdentaminen oikealle kohderyhmälle. Facebookin hyödyntäminen viestinnän suunnittelussa sekä toteuttamisessa.
  • Google. Hakukoneoptimointia, ja -mainontaa. Sisällön tuottamista niin, että siitä on sinulle ja vastaanottajalle mahdollisimman paljon hyötyä. Käymme läpi periaatteet Googlen toiminnasta, AdWords-mainonnasta, My Business -palvelusta sekä Analytics -seurannasta.
  • Sähköpostimarkkinoinnin suunnittelua ja hyviä toimintatapoja tehostaa viestintääsi sekä osoiterekisteriäsi.

Kurssin aikana tutustumme ja käytämme Googlen ja Facebookin palveluita sekä MailChimp -uutiskirjepalvelua. Kaikki kurssin sisältö on mahdollista soveltaa muihinkin palveluihin ja voit itse päättää millä tavalla osallistut ja miten tietoa hyödynnät. Maksullisia mainoksia voit sitten käyttää, kun tiedät miten niitä tehdään. Kurssin aikana maksullisia palveluita ei vielä ole pakko käyttää.

Kurssille perustetaan oma suljettu Facebook-ryhmä, jonka kautta saat kurssimateriaalin, työkaluja sekä voit myös esittää kysymyksiä kurssin aikana.

Kouluttajat

Mainonnan suunnittelija ja sähköisen kaupankäynnin kouluttaja Antti Alanko

Lisätietoja

koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi, p. 02 278 1812
koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146

Hinta130 €
Ilmoittautumiset03.05.2018 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista?