Koulutukset

Digiosaamisen perusteet -verkkokurssi MAKSUTON

Kuvaus

Haluatko oppia työssä ja vapaa-aikana tarvittavia digitaitoja omaan tahtiisi siellä, missä sinulle sopii? Haluatko digiosaamisestasi osaamismerkkejä, joita voit hyödyntää esimerkiksi työnhaussa? Suorita verkossa maksuton Digiosaamisen perusteet -kurssi.

Digiosaamisen perusteet -verkkokurssi tarjoaa kaikille mahdollisuuden opiskella omaan tahtiin itselle sopivassa paikassa. Kurssilla perehdytään yleisimpien digitaalisten laitteiden ja palveluiden käyttöön havainnollisten esimerkkien kautta. Erityisesti työelämässä oleville kurssi tarjoaa välineitä osaamiseen, ja ikäihmisille ja opiskelijoille kurssi tuo iloa ja innostusta digitaitojen harjoitteluun. Väylä digiosaamisen on tehty helpoksi ja kannustavaksi ja kynnys osallistua on todella matala.

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN TÄSTÄ.

Aika12.10.2020 - 31.03.2021

Koulutukseen voi osallistua koska vain.

Voit edetä kurssin suorittamisessa omaan tahtiisi ja seurata edistymistäsi itse. Voit pitää taukoa ja kirjautua ulos ja palata kurssille myöhemmin. Kurssin suorittamiseen kuluva aika riippuu lähtötasostasi, mutta varaa kurssin suorittamiseen kunnolla aikaa vaikkapa erillisissä osissa.

Paikka

Koulutus suoritetaan Snellman-kesäyliopiston Moodle-oppimisalustalla.

Ilmoittautumalla kurssille saat sähköpostiisi tunnukset ja kurssiavaimen, jolla pääset kirjautumaan kurssin oppimisympäristöön. Kurssille osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, sähköpostiosoitteen ja pääsyn verkkoon.

Kohderyhmä

Digiosaamisen perusteet -verkkokurssi on kaikille avoin. Kursseilta löydät sinulle sopivia sisältöjä, oletpa sitten aloittelija tai kokenut digiseikkailija.

Sisältö

Kurssilla opit perusdigitaitoja ja verkossa asiointia sekä tietotyön turvallisia käytänteitä, medialukutaitoa, laitteiden hallintaa ja tavallisimpien toimisto-ohjelmien sujuvaa käyttöä. Kurssilla paneudutaan myös muun muassa tekijänoikeuksiin, sosiaalisen median hyödyntämiseen sekä ajanhallinnan sovelluksiin. Opit myös viestintää ja vuorovaikutusta verkossa, sekä yhteisöllistä työskentelyä ja paljon muuta.

Kurssi koostuu kolmesta tasosta: aloittelevan käyttäjän tasosta, peruskäyttäjän tasosta sekä hyötykäyttäjän tasosta. Jokaisessa tasossa on viisi opiskeltavaa digiosa-aluetta, jotka avautuvat edellisen suoritettuasi. Jokaisen kolmen taitotason sisällöt läpikäytyäsi ja niiden tehtävät hyväksytysti suoritettuasi saat osaamismerkin.

KouluttajatDigiosaamisen perusteet -kurssin laatijat ovat digipedagogiikka-alan huippuja Suomessa.
Lisätietoja

hankekoordinaattori Toni Koskinen, toni.koskinen@turunkesayliopisto.fi tai 044 720 1149

koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi tai 02 278 1812

Lisätietoja hakeutumisesta

Pääset kurssille tilaamalla tunnukset seuraavasti:

  1. Täytä ja lähetä tämä lomake.
  2. Odota, kunnes sinulle luodaan henkilökohtaiset tunnukset oppimisympäristö.
  3. Saat sähköpostitse tunnuksen, kurssiavaimen ja linkin, josta pääset Digiosaamisen perusteet -kurssille.
  4. Tunnus luodaan ja lähetetään 1-3 päivän sisällä, joten tarkkailethan sähköpostilaatikkoasi.
Muu informaatio

Digiosaamisen perusteet -kurssi on 18 :sta Suomen kesäyliopiston ja TIEKE ry:n yhteishankkeen Dikatan tuottama kurssi. Dikata-hanketta rahoittaa Opetushallitus.

 

HintaKurssi on maksuton.

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.