Koulutukset

Asahi Health® -ohjaajakoulutus

Aika26.09. - 25.10.2020

26.-27.9.2020 la klo 12-18 ja su klo 10-16
24.-25.10.2020 la klo 12-18 ja su klo 10-16

Paikka

Turun kesäyliopisto, Sirkkalankatu 4

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu fysioterapeuteille, liikunnanohjaajille, joogaohjaajille ja muille liikunnan ammattilaisille tai puoliammattilaisille, joilla on jo kokemusta liikunnan ohjauksesta. Myös muunlainen kokemus liikunnasta käy.

Jos epäröit, laita sähköpostia kouluttajalle, timo.v.klemola(at)gmail.com ja kysy, voitko osallistua koulutukseen.

Sisältö

Asahi on vakiinnuttanut asemansa uutena suomalaisena terveysliikuntamenetelmänä, jota jo tuhannet suomalaiset harrastavat. Ohjaajakoulutus sisältää Asahi-Health -terveysliikunnan koko menetelmän ja antaa ohjaajille valmiudet ohjata monipuolisia asahi-tunteja. Koulutuksen käyneet ovat virallisia Asahi-Health® -ohjaajia.

Syvä-asahissa erotetaan kolme selkeää tasoa: 1. terveysliikuntataso, 2. kehon optimaalisen asennon ja liikeperiaatteiden taso ja 3. mielen taitojen taso. Ohjaajakoulutuksessa asahia pyritään opettamaan kaikilla näillä tasoilla.

Koulutus tuottaa osallistujalle virallisen Asahi-Health®-ohjaajan pätevyyden. Asahin syvällisiä periaatteita ei voi oppia näin lyhyessä ajassa, koska asahin kaltaisissa kehotietoisuutta tutkivissa harjoituksissa oppimista riittää koko elämäksi. Koulutusten tarkoituksena onkin valmistaa ohjaaja tälle pitkälle matkalle. Neljässä päivässä hän oppii vetämään asahi-ryhmiä kaikki kolme asahin tasoa huomioiden ja ohjatessaan ryhmiä hän oppii asahista koko ajan lisää.

Timo Klemola kertoo:
"Asahi on minusta upeaa terveysliikuntaa, josta kuka tahansa voi saada suuren hyödyn. Erityisen hienoja asahissa ovat sen oikeaa ergonomiaa ja syvällistä liiketietoisuutta opettavat liikeperiaatteet. Asahi voi olla myös syvällistä mielen ja kehon yhteyden tutkimista ja myös tämän yhteyden löytämistä."

Kouluttajat

FT, filosofian dosentti Timo Klemola

Lisätietoja

Sisältöasiat:
Kouluttaja Timo Klemola, timo.v.klemola(at)gmail.com

Turun kesäyliopisto:
koulutussuunnittelija Mikko Suhonen, mikko.suhonen@turunkesayliopisto.fi, puh. 044 720 1146

Hinta

950 €

Ilmoittautumiset14.09.2020 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.