Koulutukset

Anna Sorainen: Sori - Johtajuus, asiantuntijuus ja absurdi julkinen elämä

Aika15.11.2018

15.11.2018 klo 12.30-16.00
PaikkaTurku
Sisältö

Nykyinen julkisuus on absurdi otus. Se käy tunteella, rakastaa populismia ja syrjii faktoja. Se hämmentää median, kansan ja yritysten välisiä valtasuhteita. Ja se haastaa johtajat ja asiantuntijat – sekä arjessa että kriisissä.

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua koulutukseen, joka auttaa sinua ja organisaatiotasi suunnistamaan maineen maisemassa; kasvattamaan omaa asiantuntijuuttasi julkisuudessa ja samalla ennakoimaan riskejä ja potentiaalisia kriisejä.

  • Julkisuuden ilmiöt ja trendit
  • Modernin maineen tekijät
  • Johtaja, asiantuntija ja vaikuttaminen
  • Mainekriisien ennakointi
  • Kriisityypit ja niistä selviytyminen

Kouluttajalta ilmestyy lokakuussa 2018 kriisijohtamisen ja -viestinnän kirja ”SORI – Johtaja ja julkisuus kriisissä”.  SORI avaa julkisuuden todellisuutta, pelisääntöjä ja toimintatapoja kriisien ja isojen muutosten hetkillä. Se auttaa lukemaan kriisien ja kohujen rivien välejä. Ja selviytymään silloin, kun kriisi iskee. Näistä elementeistä rakentuu myös tämä koulutuksemme.

Kouluttajat

Toimitusjohtaja, Ground Communications Anna Sorainen

Anna Sorainen on viestinnän ja liikkeenjohdon strateginen neuvonantaja, hallitustyöläinen ja puhuja. Hänellä on 25 vuoden kokemus mediasta ja viestinnästä. Ura alkoi Yleisradion TV1:n toimituksista uutis-, ajankohtais- ja urheilutoimittajana, ja vuodesta 2005 lähtien hän on vetänyt omaa viestintätoimistoaan Ground Communicationsia. Matkan varrelle mahtuvat myös muun muassa McLaren Racing -pesti Kimi Räikkösen mediavastaavana, Olympiakomitean viestintäpäällikön tehtävät ja Publicis Helsinki -mainostoimiston viestintäjohtajuus.

Hinta95 €
Ilmoittautumiset01.11.2018 mennessä

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.