Koulutukset

Älypuhelinkurssi ikäihmisille: Tiedostot ja kuvat talteen pilvipalvelussa

Kuvaus

 

Pilvipalvelujen avulla saat tiedostosi kätevästi turvaan ja talteen. Niiden avulla voit siirtää esimerkiksi suosikkikuvasi älypuhelimelta tietokoneelle tai tärkeät tiedostot vanhasta laitteesta uuteen. Ryhmässä tutustutaan eri pilvitallennusvaihtoehtoihin, niiden mahdollisuuksiin ja harjoitellaan tallennustilan käyttöä yhdessä opettajan ja toisten kurssilaisten kanssa.

Kurssilla käytetään ryhmäläisten omia Android-käyttöjärjestelmällä varustettuja älypuhelimia. Ota oma laite mukaan!

Aika01.12. - 08.12.2020

Tiistaisin klo 17.30-19.15
PaikkaTurun kesäyliopisto, Sirkkalankatu 4.
Kohderyhmä

n. 60+ -vuotiaat, jotka ovat käyttäneet jo jonkin verran Android -käyttöjärjestelmän älypuhelimia. Jos olet epävarma taidoistasi tai älypuhelimesi käyttöjärjestelmästä, voit soittaa kurssin koordinaattorille p. 044 720 1149.

Sisältö

Turun kesäyliopiston ikäihmisten digikursseilla pääset kysymään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä tietotekniikasta sekä saat vinkkejä laitteiden käyttöön opettajalta sekä toisilta ryhmäläisiltä. Opettaja johdattelee kurssin aiheeseen, mutta käsiteltävät asiat sovitaan tarkemmin kurssilaisten omien mielenkiintojen ja tarpeiden mukaan ensimmäisellä kurssikerralla.

Kouluttajat

Visa Saarinen

LisätietojaKurssi järjestetään osana Opetushallituksen rahoittamaa valtakunnallista GERONET -ikääntyvien digiosaamisen kehittämishanketta 2019-2021.

hankekoordinaattori Toni Koskinen, toni.koskinen@turunkesayliopisto.fi tai 044 720 1149

koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi tai 02 278 1812
Muu informaatio

Kurssi järjestetään osana Opetushallituksen rahoittamaa valtakunnallista GERONET -ikääntyvien digiosaamisen kehittämishanketta 2019-2021.

hankekoordinaattori Toni Koskinen, toni.koskinen@turunkesayliopisto.fi tai 044 720 1149

koulutussihteeri Susanne Peltonen, susanne.peltonen@turunkesayliopisto.fi tai 02 278 1812

 

Jos syksyllä ei ole mahdollista järjestää lähiopetusta koronavirustilanteen vuoksi ikäihmisille, niin silloin kurssi pidetään aikataulun mukaisesti verkossa Zoom-alustalla. Osallistujille kerrotaan verkkoon siirtymisestä välittömästi sähköpostilla ja lähetetään yksityiskohtaiset ohjeet verkko-opetukseen liittymiseksi.

HintaKoulutus on maksuton. HUOM: Kurssille osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen. Kurssit ovat pienryhmiä, joiden osallistujamaksimi on 8 osallistujaa.
Ilmoittautumiset17.11.2020 mennessä

Huom!
Kurssi on täynnä, mutta voit yhä ilmoittautua varasijalle.

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.