Harjoitusyritysvalmennus

 

Kenelle suunnattu

Projektissa toteutetaan kaksi harjoitusyritysvalmennusta yrittäjyydestä kiinnostuneille naisille. Kohderyhmäpainotuksena on heikossa työmarkkina-asemassa olevat ja työttömyysuhan alaiset naiset, erityisesti nuoret sekä akateemisesti koulutetut.

Mitä harjoitusyritysvalmennus on

Harjoitusyritysvalmennukseen osallistuvat perustavat oman tai pienryhmän miniyrityksen valmennuksen ajaksi ja saavat yritystoimintaansa käytännönläheistä valmennusta. Yritys toimii tosiasiallisesti avoimilla markkinoilla tarjoten tuotteita tai palveluita asiakkaille.

Tavoitteet

Valmennusten tulostavoite on, että 32 yrittäjyydestä kiinnostunutta naista saanut harjoitusyrityksen kautta kokemuksia yrittäjyydestä. Tämän kautta tuloksena on, että osallistujilla yrittäjyyteen lähtemisen kynnys on laskenut ja osallistujista viisi on lähtenyt yrittäjäksi hankkeen aikana. Tarkoituksena on siis sekä, että heikossa työmarkkina-asemassa olevien ja työttömyysuhan alaisten naisten (erityisesti nuorten sekä akateemisesti koulutettujen naisten) osaaminen on kehittynyt ja että heidän kiinnostuksensa yrittäjyyteen on kasvanut tai yrittäjäksi lähtemisen kynnys on laskenut.

 

Tutustu tarkemmin valmennukseen www.firmaksi.fi

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.