Esittely

Turun kesäyliopisto

Turun kesäyliopisto on koulutuksen ja kehittämisen asiantuntija. Kesäyliopisto tarjoaa yksilöille, ammattiryhmille ja organisaatioille mahdollisuuden kehittymiseen ja oppimisen iloon elämän eri vaiheissa. Opetus on avointa kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Kursseja ja pitempiä koulutuksia järjestetään ympäri vuoden.

Historiaa

Turun kesäyliopisto on perustettu vuonna 1936 ja se on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut kesäyliopisto. Yksityinen Turun yliopiston kansansivistystoimikunta perusti Turun kesäyliopiston vuonna 1936 jatkamaan jo vuonna 1922 aloitettua kesäopetusta. Vuonna 1999 kesäyliopistoista tuli vapaan sivistystyön oppilaitoksia ja Turun kesäyliopiston ylläpitäjäksi ryhtyi Turun Aikuiskoulutussäätiö.

1980-luvulta alkaen Turun kesäyliopiston toiminta on ollut ympärivuotista. Opiskelu kesäyliopistossa on kaikille avointa pohjakoulutuksesta riippumatta.  Tarjonnassa on mm. avointa yliopisto- ja ammattikorkeakouluopetusta, työelämän täydennyskoulutusta, kielikursseja, lukion kertauskursseja ja abikursseja, tilauskoulutusta yrityksille ja organisaatioille, harrastekursseja ja yleissivistävää koulutusta.

 

Turun kesäyliopiston johtokunta 2015-2018

Arja Virta, pj Turun yliopisto
Jorma Uoti AKAVA
Jaana Mäkikalli Turun kauppakamari
Sanna Salanterä Turun yliopisto
Maarit Tontti TAD Centre
Sameli Valkama Turun kaupunki
Tuomas Lehtinen Turun kaupunki
Mikko Suhonen Turun kesäyliopiston henkilökunnan edustaja
   

 

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.