Blogi

25.9.2020 | Paula Yliluoto

Etäopetus on aiemmin ollut vain pieni osa koulutustoimintaamme, mutta tänä vuonna sen määrä lisääntyi valtavasti, ymmärrettävästä syystä. Etäopetuksen järjestäminen tällaisessa mittakaavassa on ollut meille aivan uudenlainen kokemus, joten olemme erittäin kiitollisia kaikesta palautteesta, jota olemme saaneet asiaan liittyen.

2.9.2020 | Aino Lehtinen

Minun piti suorittaa harjoittelu osana luokanopettajaopintojani, ja tällä kertaa sain itse valita harjoittelupaikan. Halusin ehdottomasti päästä kokeilemaan jotain uutta, oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Onneksi rehtori Tuula otti minut ystävällisesti vastaan ja pääsin tutustumaan Turun kesäyliopistoon kahden viikon ajaksi.

20.8.2020 | Marjo Kamila

Palvelumuotoilusta puhutaan nyt kaikkialla. Mistä siinä oikein on kysymys?

Kiteytetysti palvelumuotoilun avulla kehitetään asiakaskokemusta ja samalla myös yrityksen liiketoimintaa. Se eroaa perinteisestä kehittämisestä siinä, että palvelumuotoilussa todella halutaan ymmärtää asiakasta eikä tyytyä pelkkiin oletuksia siitä, mitä asiakas haluaa ja tarvitsee.

17.8.2020 | Turun kesäyliopiston rehtori Tuula Aamurusko

Tämän vuoden maaliskuun puolen välin jälkeen oli selvää, että ainakin pääsiäiseen asti koulutukset toteutetaan etänä. Tai siirretään. Tai pahimmassa tapauksessa perutaan. Loppukevään koulutusten osalta ei vielä tiedetty tulevasta ja pohdittiin eri vaihtoehtoja: jos saadaan järjestää lähiopetusta, niin…, tai jos ei, niin… – tai sitten, jos onkin näin, niin…

16.7.2020 | Elina Sillanpää

Elina Sillanpää oli keväällä 2020 suunnittelija-harjoittelijana Turun kesäyliopistossa. Tässä blogitekstissä Elina kertoo kokemuksiaan ja ajatuksiaan tästä harjoittelustaan.


Minulla on kolmenlainen suhde Turun kesäyliopistoon. Olen opiskellut siellä monia asioita, kuten mm.  palvelumuotoilua, graafista suunnittelua ja kieliä. Sen lisäksi olen toiminut kesäylipiston kurssiopettajana sekä nyt viime aikoina koulutusten suunnittelija-harjoittelijana.

Sivut

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.