Blogi

2.7.2020 | Paula Yliluoto

Kielten opiskelu kannattaa aina. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla vain pelkkää pakonomaista ”hauki on kala” -toistoa, vaan kieliä voi opiskella lukuisilla eri tavoilla. Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana siinä, millä tavoin altistaa itseään vieraalle kielelle ja sen opiskelulle. Nappaa tästä muutamia vinkkejä siihen, kuinka voit opiskella omassa arjessasi kieliä hieman eri tavoilla:

16.6.2020 | Hannu Kauppinen

Hannu Kauppinen on turkulainen työterveyspsykologi ja psykoterapeutti. Hän osallistui kesällä 2018 Turun kesäyliopiston Luovan kirjoittamisen työpaja -kurssille, josta hän sai kaipaamansa sysäyksen pitkään tauolla olleelle kirjoittamisprosessilleen. 

5.6.2020 | Paula Yliluoto

Tänään 5.6.2020 vietetään maailman ympäristöpäivää (World Environment Day) eli Yhdistyneiden kansakuntien ympäristöohjelman vuosipäivää.

20.5.2020 | Paula Yliluoto

Turun kesäyliopisto järjesti toukokuun alussa maksuttoman webinaarin Terveen suoliston ABC – tutkittua tietoa suoliston hyvinvoinnista. 

14.5.2020 | Ulrika Björkstam

Resilienssi eli muutoskykyisyys on voimavara, jota meissä kaikissa on jo syntyjään. Usein emme kuitenkaan ole siitä tietoisia ennen kuin elämä heittää kohdallemme jonkin arvaamattoman ”kierrepallon”, joka laittaa meidät koetukselle. Kriisi voi koetella myös kokonaista kansakuntaa, kuten juuri nyt korona-viruksen muodossa.

Sivut

Haluatko tietoa alkavista kursseista? Kirjoita sähköpostiosoite kenttään.

Fill in the blank.